To Do på UnderbaraBarnMässan! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

To Do på UnderbaraBarnMässan!

Idag har jag och Aline kört ett intensivt race på Underbara Barn! Kul som bara den! Helt fantastiskt att se vilka grymma mässerbjudanden som fanns på plats, vilket företag man kände ingen och alla nykomlingar. Personligen gillar jag att få tips inför mässor om vilka man ska besöka och inte, vilket är varför jag sammanställt en lista på mina favoriter!

Först ut är Wiho Design! De hade utan tvekan en av de finaste montrarna. Jag älskar deras affischer och köpte med mig flera hem. Superfina! Nedan ser ni deras mässpriser! Riktigt bra, deras nya kollektion är även på plats!wiho design wiho design

Därefter besökte jag en för mig, ny, butik. den heter Scandinavian Eco och de säljer många av mina favoritmärken så som CamCam, Marnelly Bab, vackra mockasiner, och andra ekologiska produkter. Kul med en medveten butik. Besök dem om ni har vägarna förbi. Ångrar mig att jag inte köpte bädsett till docksängen som väntar på att målas. Så fina!

scandinavian eco scandinavian ecoDärfter gick vi till Frank & Poppy där vi köpte hennes nya utställdaleggings!! Så fina! De ser ut som jazz byxor. Jag visar sen. De har även fina posterns och mycket fina kläder! Ska recensera deras bäddsett inom kort, så håll ögonen öppna!

Frank och Poppy Frank och Poppy

På mässan så måste man besöka Geggamoja som hade toppenpris på deras varma mössa. Där kan man även tävla om att vinna en jätte-doddie och det finns kläder, mössor, filtar osv. Väldigt mycket fint och till bra priser! Deras kvalitet är oslagbar!

IMG_8480.JPG IMG_8479.JPGEtt annat av mina favoritmärken var där med! One We Like var såklart på plats! Deras ljuvliga kläder fanns att köpa, fast där bör man vara snabb, de säljer som smör! Vill tipsa om deras mössor! IMG_8486.JPG IMG_8484.JPG IMG_8489.JPGSen ett annat ljuvligt barnklädesmärke är Pompi Dard! De har sinnesjuka mässpriser, typ halva priset på flertalet plagg! Jag passade på att fynda byxor och tröja till Ian och en sweat till Aline! Jag visar dem sen! Men åh va fint och plaggen är av toppkvalitet. Jag gillar lite mindre märken som verkligen satsar på sin kvalitet! Besök dem och fynda!

IMG_8539.JPG IMG_8541.JPG IMG_8540.JPG

Jag och Aline hängde även hos Barnskospecialisten och diskuterade bästa vinterskon, gå dit om ni undrar något om barnskor!

Sist men inte minst MAM! De har denna snygging på plats, nämnligen deras glasflaska som jag varmt rekommenderar för er plastbantare, däremot så är den lite känslig mot att “slängas i marken” men det går att tappa den. Jag älskar den, och försöker använda vår på mycket det går. MAM har en kampanj där man kan köpa nappar till förmån för UNHCR vilket är toppen!

IMG_8530.JPG IMG_8532.JPGHos MAM fyllde jag på napp och nappflaska förrådet. De bästa flaskorna enligt mig! Aline var så förtjust över att kunna välja fritt bland alla nappar, mysigt!

Sådär, det var mina bästa tips.

Nu ska jag tokchecka ut i soffan! Jag och Aline är helt slut!

IMG_8500.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.