Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Ticket to Heaven m avtagbart foder

Hello gänget! Nu kör vi en till recension! Jag är så glad att få dela denna med er, för jag tycker verkligen att det är ett riktigt fynd med ett snyggt regnställ från Ticket to Heaven, som  – hör och häpna – har avtagbart fleecefoder! Jag vill tydliggöra redan nu att det är avtagbart foder i jackan, inte i byxorna, byxorna är endast fodrade över rumpan och halva låren och det går inte att ta bort.

Pris: 599kr. Rätt bra pris, speciellt med tanke på att det sparar köpet av ytterligare ett regnställ!

Vattenpelare: 8000 mm, håller tätt tack vare tejpade sömmar. Jag har duschat overallen och det är absolut inget läckage.
Material: 100% PU, fodret är i polyester. Galonen i detta regnställ är väldigt elastisk, lite matt och känns rejäl. Det är motsatsen till tunt, glansigt och ”billig” galon. Det är så bra att det tillochmed ser snyggt ut, vilket jag normalt inte tycker.

Avtagbar fleece: Detta regnställ har ett avtagbart foder, det smarta med det är att det går att använda regnstället i många olika väder, jag älskar två i ett lösningar, så detta är verkligen ett tips. Regnstället från Ticket to Heaven har en skyddande ”flärp” över dragkedjan som lossar och fäster fleecefodringen. Det finns dessutom två knappar som håller fleecefodret på plats. Enkelt och smidigt att lossa samt fästa.

recension ticket to heaven recension ticket to heaven

Storlek/Passform: Finns från stl 80-140. Jag tycker dessa är normala till stora i storleken. Jag har valt att testa 98 till Aline, hon kommer utan tvekan kunna ha dem hela hösten och sommaren. Byxorna har en ordentlig resår i midjan, så de sitter väldigt bra på.

recension ticket to heaven Resår i midjan. IMG_8268.JPG

Jackan däremot är rak i passformen och jag upplever den som rätt bred. Jag personligen tycker det är bra då det finns plats för tröja och vantar. Jag gillar att det finns bra med plats utan att plagget för den sakens skull är för stort. Jag tycker att hela detta set är väldigt bra i passform, rakt istället för bylsigt som många regnställ kan vara.

IMG_8272.JPG IMG_8273.JPGHängselbyxorna har justerbara hängslen och går rätt högt, något jag verkligen gillar. Det gör också att byxorna skyddar väldigt bra om barnet ska ha en annan jacka/fleece och endast regnbyxorna på sig. Jag gillar att jackan har ytterligare resår i nederkant, det gör att den går in lite och håller tätt om det regnar från alla håll och kanter. Jackan är då även mindre benägen att blåsa runt utan sitter på plats.  Jag tycker plaggen har många smarta funktioner och detaljer, bland annats fleecefordrad luva som är otroligt bekvämt för barnet, utbytbara och justerbara fothällor, resår i luvan för bättre passform och som ser till att den stannar uppe. Regnstället har även reflexdetaljer på arm och ben. Jag hade nog önskat fler om jag fick välja, men är glad att de finns! Det finns riktigt bra resår i både arm och benslut! Jag är väldigt nöjd med det, då resåren är ”perfekt”.

recension ticket to heaven Fint regnställ till ett bra pris, håller tätt och sitter väldigt bra på barnet. Regnstället har en skön galon, mjuk och följsam och Aline kan röra sig obehindrat i detta set. Rekommenderas varmt då det är ett smart köp, två flugor i en smäll!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.