Recension: Fodrat regnställ från Kuling! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Fodrat regnställ från Kuling!

Hej fina läsare! Vilken anstormning det är på min tävling med POMPdeLUX! Va kul! Det är väldigt roligt, och jag ska se till att ordna mer tävlingar till er.

Nu kommer nästa recensionsexemplar! Ett fordrat regnställ. Perfekt till förskolan, i parken och när det är riktigt geggigt och kallt ute. Många barn har fodrade regnställ som del av deras vinterplagg och jag förstår varför. Detta ställ kommer från Lekmer.se och är deras egna märke Kuling. För er som inte testat det så är det ett märke som verkligen har satsat på funktion och hållbarhet, till ett bra pris.

kuling lekmer recension regnställ kuling lekmer recension regnställ

Pris: 799kr för hela regnstället, men nu är det på kampanj såg jag.

Material: PU

Storlek: Plaggen är stora i storleken. Aline som brukar ha 98 kan ha 90 i detta! Tänk på att det är ett annorlunda storlekssystem på dessa.

Vattenpelare: 5000 vilket är helt vattentätt. Jag har duschat regnstället och inget läckage!

Detta regnställ håller allt vad det lovar. Det håller barnet varmt och torrt. Jag älskar, och då menar jag  verkligen älskar byxornas överdel! Ser ni? En fleeceväst, med en praktiskt dragkedja, och justerbart karborreband! Där har de verkligen tänkt till. Det är typ ett annat märke som har liknande lösning, jag fattar inte varför inte alla gör det?

kuling lekmer recension regnställ

Justerbart axelband med karborreband.  kuling lekmer recension regnställDet är enkelt och smidigt att dra på sig byxorna, det går att öppna upp både dragkedjan och kardborrebanden helt. Fleecen är mjuk och skön och galonen mjuk och smidig. Det är en rätt hård resår i midjan som jag önskar hade gått att justera. Byxorna har fothällor som är toppen, avtagbara om det behövs och bra med reflexer.

kuling lekmer recension regnställMjuk och skön fleece.

Jackan som hör till är lite längre där bak, bra för att skydda rumpan och hålla värmen, med smart resår i sidorna som håller tätt. Den har en fleecefodring som finns  i hela jackan och även i luvan. Jag hade önskat att fleecen slutade lite innan armslutet för att minska risken att “man drar upp vatten i ärmen”. Annars tycker jag jackan är superfin! Stort plus för förstärka armar och knän!

kuling lekmer recension regnställBra resår på sidorna av jackan, längre bakstycke. kuling lekmer recension regnställFörstärkta armbågar.

Bra plagg till barnen nu när rusket kommer! De kommer vara varma och torra i detta från Kuling! Kanske kan du till och med skippa fleecen med den härliga västen som byxorna ger!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.