Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Hejdå Sommaren – Hej Höst!

Solen sken som sagt i Stockholm idag och jag satt och njöt med en kaffe i handen och Ian i famnen. Jag tror nog att detta blir min sista sommaroutfit. Och med tanke på att många gillade det jag gjorde igår så gör vi en snygg sensommar-outfit idag!

image

Tröja från Petit Bateau, klänning från Levis, skor från Birkenstock, hårband Livly och necessär från Mini Rodini.

image image image

Birkenstockskorna är nog sommarens skönaste sko! Lite synd att vi fick hem ett recensionsexemplar så sent på sommaren, men jag lovar er att de kommer gå långt nästa vår/sommar. Älskar att Aline kan ha riktigt sköna och fotriktiga skor som dessutom ser supercoola ut. Ett köptips till alla er därute! (Ja, vi kommer definitivt matcha!!)

Ha en fin kväll!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej! Tack for en fin och inspirerande blogg.
    Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlagg om vad som ar host/vinter ”essentials” for en bebis eller ett litet barn? Mitt forsta barn fyller ett i December och nasta vecka flyttar vi till Sverige fran England. Behover han overall eller ar tvadelat battre? Hur manga lager? Skor, stovlar eller ingenting alls (varma sockor?) innan han borjar ga?
    Sa manga fragor.. hjalp!

    Tack pa forhand!

    1. barnplaggsguiden

      Tusen tack! 🙂 den kommer från Levis direkt men det finns massa återförsäljare om du googlar! Annars kan jag kolla upp det till dig?:)