Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Bundgaard Gummistövlar

Hej alla! Nu äntligen kan jag ge ett utlåtande kring Bundgaards klassiska gummistövlar! Vi har testa dem i regn och rusk samt solsken, Aline älskar nämligen stövlar och att gå runt i dessa var tydligen toppen!

image

Tyngd: Jag brukar tycka att gummistövlar kan vara både tunga och klumpiga och rekommenderar att man ska hitta lätta sådana för små barn. Aline är snart 3 och fixar dessa stövlar galant. De är lite tyngd i stövlarna, men inte så farligt. Inget anmärkningsvärt. Det går både att skutta och springa i dessa skor.

bundgaardAline på tur! Sitter riktigt bra på foten.

Pris: 299kr. För denna kvalitet, design och fotriktigthet är det ett toppen pris!

Passform/Material: ”normalbreda” i passform. SItter bra på foten utan att klämma åt. De är lite bredare framtill vilket är bra för barnens fötter, det gör så att tårna får plats utan att klämmas! Denna sko har en löstagbar sula samt en mjuk ”undersula. Vilket innebär att man kan ta bort sulan helt om man vill! Det är väldigt praktiskt om barnets fot växer mycket och snabbt, så man kan förlänga livstiden på skon.

Tvätt: Bara att skölja av, om man vill kan man även smörja dem efter säsongen är slut!

image

Design: Kanske de snyggaste stövlarna på länge! Finns i massa olika färger och har en riktigt snygg snörning, som inte är i vägen eller stör, endast snyggt (tycker jag!) Stövlarna har dessutom reflexer, vilket alltid är bra.

image

Slutligen: Väldigt bra stövlar som både är sköna och gör det dem ska, håller tätt. Jag har valt att testa ett par ofodrade, som Aline även kan ha nu på hösten med hjälp av en bra strumpa! Ett tips för er som vill få ner köpen av skor – satsa på ofodrat när det kommer till stövlar och använd dem både vinter och vår!

imageAlla älskar denna stövel!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.