Hjärtat i halsgropen – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Hjärtat i halsgropen

Idag känner jag mig helt mör och skakis. När jag lämnade Aline på föris imorse så storgrät hon. Det är så jobbigt tycker jag, speciellt med tanke på att hon i stortsett aldrig gör det längre. Jag grät en skvätt påvägen hem. Imorgon börjar jag jobba och Rasmus tar den sista tiden innan Ian börjar på förskolan.

Fasiken va tufft det känns. Det blir nog bra, och jag kommer ha världens bästa jobb. Men idag är det tungt.

IMG_6461.JPG IMG_6464.PNG

Leksaker från Wooden Story. Ljuvliga!

Tur att vi har idag. Jag och Ian. Ian och jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.