Hej och Hå! – Boktips – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Hej och Hå! – Boktips

Hej alla, här på lördagskvällen så kommer jag med ett litet barnboktips! Det är alltid lika mysigt! För er som gillar rim så är dessa böcker ett måste. Hej och Hå Kläder På är en bok skriven av Stina Kjellgren och Lotta Geffenblad, det är den första i bokserien som även består av höstens nyhet Lägga Sej Hå och Hej.

hej och hå bokrecensionHej och Hå Kläder På handlar om hur man klär på sig, men även om varför och vad resultatet av påklädnaden blir. Väldigt fint skriven med rim och humor. Min dotter Aline skrattade högt och tyckte om ordvalen i boken – “nakna baken” var hennes favorit uttryck. Toppen tips!

hej och hå bokrecensionLägga Sej Hå och Hej är en härlig bok , denna som den första boken i serien, är skriven på rim och med mycket humor. Den handlar om hur barnen gör sig i ordning inför natten, allt ifrån att klä av sig till tandborstning till den sista godnattkramen. Supermysig bok, passar både på dagen och som godnattsaga.

hej och hå bokrecension hej och hå bokrecension

Favoritstycket, Tandvakt har även vi hemma nu!

Båda böcker är väldigt gulligt illustrerade med mycket färg och detaljer. Kul att läsa, vilket behövs då böckerna är rätt långa. Böckerna innehåller mycket igenkänning, både för stora och små, och här hemma läser vi dem om och om igen utan att det gör något. Jag tycker att böckerna passar från ca 2 – 2.5 år till 6 år.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.