Polarn O.Pyrets Basrand! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Polarn O.Pyrets Basrand!

Breaking News! I alla fall i barnklädesbranschen! Polarn O.Pyret har nämligen bestämt sig för att göra om sin basrand. Detta har det ryktats om ett tag, och nu vet jag äntligen mer!

“Det stämmer att vi uppdaterar färgerna på basranden, men det är små nyanser vi talar om! Det kommer fortfarande vara rött och blått, den navy blir dock snäppet ljusare och det vita blir något krämigare. Och framförallt kommer allt vara GOTS och det är vi jättestolta över.”

Jag personligen tror att det kommer bli superfint med en lite ljusare mörblåfärg. Den som P.OP har idag är väldigt mörk och kan nästan gå åt det svarta håller i vissa ljus. Detta kommer bli superfint. Jag ser framemot att se de i verkligheten snart! Återkommer med en före och efter “förändring”bild så fort det går!

STORT plus är även att hela deras basrand kommer vara i GOTS certifierad bomull. Helt klart viktigt och bra, ett steg i rätt riktigt. Bra för alla parter! Heja er Polarn!

Tänkte även dagen till ära visa er lite bilder från Polarn O.Pyrets höstkollektion! Dessa raringar kommer ni se i butik i höst. Kläderna är riktigt fina, och så kul att se dem i kombination med Kavatskor.

Polarn o pyret aw15 P.OP Polarn o pyret aw15 P.OP Polarn o pyret aw15 P.OP Polarn o pyret aw15 P.OP Polarn o pyret aw15 P.OP Polarn o pyret aw15 P.OP Polarn o pyret aw15 P.OP Polarn o pyret aw15 P.OP Polarn o pyret aw15 P.OP Polarn o pyret aw15 P.OP

Färg på både overall och fleece detta år är riktigt fina! Toppen snyggt Polarn!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej Sheila! Hör inte riktigt inlägget till men jag hoppas att du har tid och ork att svara ändå! 😀

    Jag och min sambo ska på utflykt ner till Stockholm i helgen och vi har som plan att handla på oss lite barnkläder till vår son som blir 4 månader idag 🙂 så min fråga till dig är om du har några tips på barnklädes affärer som liksom bara måste besökas i Stockholms området? Känns som att du har rätt sån stenkoll på sådant 🙂

    Kram!