Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Kalasförberedelser!

Titta va fina saker jag fått på posten! Det är Ian kalasprylar som vi beställt från Theo och Jag. Det är en riktigt fin onlinebutik som jag verkligen tycker ni ska klicka er in på! Där finns allt man kan önska till ett kalas och massa mer! Woho, det är ett glädjerus som går genom kroppen när jag ser dessa härliga kalassaker. Jag älskar barnkalas, min dröm är att få ha ett fint kalas med nära och kära, förhoppningsvis med lite sol så barnen kan springa och leka på gräsmattan.

theo och jag barnplaggsguiden kalasTemafärgerna på Ian kalas blir silver och mintgrönt. Mintgrönt är så härligt och känns väldigt somrigt tycker jag! Sen blir det lite pastelliga vimplar, som pricken över i:et. theo och jag barnplaggsguiden kalas theo och jag barnplaggsguiden kalasAlla barn kommer få fina koppar och fat med hjärtan samt en partyhatt. Jag kommer fylla de små behållarna med popcorn och det kommer bli massa hembakt, tårta, bullar och liknade! Jag ska faktiskt börja baka redan idag. Vi kommer vara upp till 14 barn, och minst lika många vuxna så det gäller att börja i tid.

theo och jag barnplaggsguiden kalasÄlskar tatueringarna som de säljer hos Theo och Jag. Önskar jag köpt alla sorter!  theo och jag barnplaggsguiden kalasJag visar er med på lördag! För då smäller det!

Tänk, snart är han ett! Helt otroligt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.