Reatips! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Reatips!

Jag brukar handla en hel del hos ByEngberg. Och nu äntligen börjar hennes rea! Woho!! Den brukar vara sjukt bra! Därför ville jag sprida detta!

2 datum & 2 reor1 augusti kl 00.01 startar vår stora sommar SALE i webshoppen!

11 augusti startar vår stora sommar SALE i butiken på Nybrogatan 72 – Stockholm. Observera att butiken har semesterstängt och öppnar åter den 11 augusti.  40% rabatt! 

Ha en fin fredagkväll! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej Anna, såg din kommentar. Du får gärna smsa mig på 0725-388444 om du har/haft problem. ByEngberg skickar självfallet alltid alla ordrar, dock har vi haft mycket problem med PostNord i år och överväger om vi ska byta bolag eller ej. Men just nu fungerar PostNord bra igen :).

  1. Sheila Arnell
   barnplaggsguiden

   Hej Anna! Va trist att det har blivit så! Jag såg nu vad Johanna har skrivit med och hoppas det löser sig för dig! Jag vet med att det har varit struligt med posten, jag har själv inte fått hem flertalet ting! Oavsett så hoppas jag att du får det du ska ha!
   kram!