Höstlängtan! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Höstlängtan!

Vilken jäkla höstlängtan jag fick idag. Det är ruggigt och regnigt, så istället för att låtsas att det är sommar så klär jag på mig och barnen höskläder och försöker mysa in hösten. Det går sådär, över förväntan.

En fördel med hösten är att det kommer otroligt mycket fina nya höstkollektioner, som ni sett att jag lagt upp. Det kommer även massa recensioner lagom till era inköp. Bland annat på  varma och balla skor och fina ytterplagg. NokianHär är ett recensionsexemplar från NOKIAN som kom hem idag. Till dem kanske man kan ha lite varma ullstrumpor från Pierre Robert? Allt detta kommer genomgående recensioner på snart, men bara en liten snabb beskrivning på skorna måste jag få bjuda på!

IMG_4189.JPG

Redan från första stund gillar jag skorna, de är riktigt lurviga och varma, Aline har trampat runt i dem hemma och sjungit “mysigt” och sagt att de är så sköna. Jag tycker de sitter bra på foten och gillar verkligen färgsättningen. Däremot är de rätt tunga, så för väldigt små barn skulle jag nog inte rekommendera dem. Stort plus för ullanvändningen och snyggt med ull på skoskaftet!

IMG_4167.JPGPierre Roberts ullstrumpor vet ni som följer bloggen att jag gillar. De gör riktigt schyssta strumpor till bra pris. Deras ullstrumpor använde vi förra året till Aline, de är sköna och mjuka. Skönt att slippa kliande ull. Perfekt även att de går att handla dem i storköp, det gör dem verkligen tillgängliga för alla, ofta och runtom i landet!

IMG_4172.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.