Soft Gallery AW15 – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Soft Gallery AW15

Ett barnklädesmärke som vi använder mycket hemma är Soft Gallery. Överlag är jag väldigt förtjust i kläderna fast de ibland kan bli lite väl mycket för min smak. Jag tycker verkligen om plaggen då de alltid har något litet extra, och är av otroligt bra kvalitet. Deras basplagg är basen i Ian garderob och kläderna används dagligen. Trots enormt slitage ser de fortfarande väldigt fina ut, vissa tillochmed i nyskick.

Jag gillar deras AW15 kollektion enormt mycket och känner redan att det kommer bli en dyr höst. Bombarjackan som ni ser kommer Aline ha i höst. Superfin och ball. Det är bra ord för Soft Gallerys barnkläder, vackert och coolt på samma gång!

soft gallery aw15 soft gallery aw15 soft gallery aw15Denna matchning! Jag drömmer om att se mina kids i detta! Så fint!!

Fint med mycket färg, jag älskar prickarna och koftorna. Soft Gallery är ett av få märken som jag tycker kommer undan med mörka/svarta/mörkgråa plagg till barn. Deras ser bara schyssta ut och de har det lilla extra som behövs, det som lyfter plaggen från trist till ljuvlig.

Nu ser jag framemot släppet!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.