Rekommendera vagn – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Rekommendera vagn

I vår familj, bland släkt och vänner (på min sida) är jag den som har “koll” på barnprodukter, allt ifrån vagnar till babynest till kläder såklart. Det är nog för att jag var bland de första av mina vänner och kusiner att få barn, sen har jag såklart töntat ner mig helt i detta och älskar att läsa på, ha koll och testa olika produkter. Därför var jag så glad när min kusin och hans tjej ringde och frågade om vilken vagn de ska köpa.

De är friluftsmänniskor, gillar att vara ute mycket, bor i högt upp i bergen i Norge, och älskar att gå på tur och klättra. För dem är det viktigt att vagnen är smidig, stabil utan att vara tung och rullar riktigt bra. Jag skrek nästan direkt (innan de va klara med sin kravlista) Britax Go/ Alt Go Next! Jag hade nämligen själv en Brio Go med Aline, som jag älskade. Jag var uppriktigt ledsen när vi skulle köpa syskonvagn, och saknar den gamla än idag. Jag tycker att det är mycket bättre vagn, bättre gung, bättre rull och mycket härligare handtag än vår Donkey. Den är såklart bra på sitt sätt med, och den underlättar vår vardag enormt, men jag föredrar verkligen Britaxen.

Britax Go Next är en uppdaterad variant av Brio Go som är riktigt bra. Brio sålde till Britax, därav det nya namnet. Vagnen är lätt att fälla ihop och blir liten i bilen, den väger heller inte mycket så det är lätt för alla att lyfta in och ur den. Vagnen har en grym solsufflett, smarta lösningar med magneter på sidan, om man vill lyfta upp liggdelen. Tackvare lufthjul så rullar den riktigt bra och bekvämt. Man kan även köpa till vinterdäck. Vinterdäcken är toppen i Norden med snömodd och slask och är enkla att sätta på och ta av. Så om man funderar kring att köpa dem, köp dem! De är toppen. Värd varje krona!

Kul att min kusin lyssnade, de köpte vagnen på Lekmers butik i Barkarby på väg hem till Norge. Lekmer har bra pris på vagnen, samt att man kan köpa den som ett kit med sittdel och liggdel samt regnskydd. Kul att kunna hjälpa och tipsa, så för er alla som letar vagn, kan jag varmt rekommendera Britax Go och Go Next. Snygg som tusan är den med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.