Foodie – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Foodie

Så skönt att komma hem! Vi började direkt packa upp, plocka och beta av posten. Där låg ett fint paket, bland massa räkningar och reklam. Paketet kommer ifrån Lilys Island och är två melamin matset jag beställt. Jag älskar dem, de är i ljusa färger och såå snygga print, med Paris och New York skrivet på.

Aline och jag dukade direkt upp för mellis! lilys island barnplaggsguiden.selilys island barnplaggsguiden.se lilys island barnplaggsguiden.seKeen on Melamine

Tallrikarna och koppen är gjorda i BPA- och PVC-fritt melamin. Tallriken har dessutom en antislip kant på undersidan som förhindrar tallriken att glida iväg, den stannar där det är tänkt istället.

Pris: 99kr per del! Bra tycker jag!

lilys island barnplaggsguiden.seLilys Island grundades 2014 och genomsyras av skandinavisk design, hållbarhet och miljömedvetenhet. Alla produkter är lekfulla, färgglad och kreativa, verkligen gjorda för barn! 5% av företagets vinst går till Project Playground! Riktigt bra! Jag gillar designen, den är cool och fräsch. Roligare än många andra barntallrikar på marknaden! Superfint verkligen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.