Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Livly AW15!

Livly AW15 kommer skriva historia, det är jag säker på. Min klockrena favoritkollektion, den har allt, leo, fina färger, härliga baskläder samt mönster, ljuvlig pima bomull som är det mjukaste man kan ha, samt en utökad och omfattande killkollektion! Woho! Äntligen levererar Livly pojkkläder, och jag älskar dem! 

  
    
 
Förutom dessa plagg så ger jag bokstavsplaggen i ljus dustyrose/beige toppbetyg! De känns barnvänliga och stilrena på samma gång! Dessa kommer jg definitivt köpa!

  
 
Livly leverarar givetvis även en fantastisk pima cotton babyserie, som har deras fantastiska ”sleeping cutie” med de populära ögonen!   

   

Supersött  

I finklännings väg är Livly som vanligt helt bedårande! Inte alls ovanligt att jag vänder mig hit när jag vill hitta festplagg!  

  

  

  

  

  

 Kvaliteten på Livlys kläder är topp. Ekologisk bomull och den finaste pima bomull gör att jag gärna betalar för dessa fina kläder. Kläderna håller bra passform och färg efter tvätt och babykläderna är så mjuka mot den känsliga huden. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. barnplaggsguiden

      Ja! Otroligt fina! Jag gillar dem med! Det är lite svårt att säga hur de är i storleken, för de har varierat så otroligt mycket! Senast jag pratade med dem och inför denna kollektion ska det vara så att dem är ”rätt” i storleken. Så du kan utgå ifrån ditt barns längd. Hoppas det blir bra! Jag tror det!
      kram

  1. Malin

    Hej. Tack för en toppenblogg!
    Får massor av bra tips från dig! Nu undrar jag om du vet när denna underbara kollektion från livly släpps?! Den är ju ljuvlig!!
    Kram