Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Caseapp! + rabattkod!

Som ni vet så bloggar jag rätt mycket, både från telefonen och datorn. Så det kändes lite extra kul att ge både datan och telefonen ett litet lyft. Jag har sett på instagram att folk har snygga special designade skal och skins på deras mobiler och datorer och varit lite avis. Så nu äntligen har jag tagit tag i saken och beställt massa fint från Caseapp!

IMG_2965.JPG

Mobilskalet blev ett enkelt vitt med bilder i ringar. Sen la jag till lite fina pilar och fåglar. Enkelt med snyggt och framför allt otroligt prisvärt! Exakt som jag vill ha det.

IMG_2964.JPG

Sen beställde jag även ett ”skin” till datorn. Tidigare har jag haft ett hårt tajt skal till min macbook air, men det byggde på otroligt mycket och det som var en tunn smidig dator tappade rätt mycket i smidighet. Skinnet kom i en enda bit och var något pilligt att få på rätt, men efter ett litet tag tror jag att jag knäckte koden! Tricket är att ”rulla” på det, ta bort pappret från skinnet lite i taget. Hursomhelst så är jag väldigt nöjd! riktigt snyggt är det och skyddar datan superbra. Älskar den matta ytan med! 299kr, definitivt värt pengarna tycker jag!IMG_2920.JPG IMG_2921.JPGJag är så stolt att berätta att jag ordnat en fin rabattkod till er! Ni får 20% rabatt på era köp hos Caseapp med koden ”barnplagg20” giltig juli ut. Perfekt present både till andra och dig själv. Jag ska göra en till min mamma med barnen på.

Nu ska jag jobba vidare! Älskar den tid man har mitt på dagen när barnen sover! Hur länge sover era barn mitt på dagen? Idag väcker vi Aline efter en timme, men undrar om inte det är lite för lång sovstund, för hon kan vara riktigt arg efter hon vaknat. Det är så trist och jag börjar fundera på om det är för att hon sovit för länge under dagen. Hmm.. kanske borde ta bort eller korta ner sovstunden.

Kram från mig och hunden Charlie!IMG_2940.JPG

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vi hade samma problem! Vi väckte efter ca 30 min. Det funkade superbra! Känns lite lite men var helt rätt här!
    Fin blogg!