Flyttat ut till Blidö!  – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Flyttat ut till Blidö! 

Nu har vi flyttat ut till Blidö! Vilken känsla, jag älskar det! Det är verkligen sommar för mig, grillkvällar, lek på stranden och häng på gräsmattan. Vi ska dessutom fira Ians födelsedag här, vilket känns superkul och kanske kan bli en ny tradition? 

Jag åkte med min syster ut i sportbilen. Härligt med lite egentid.  

 
Vi har lekt vid stranden och gungat. Ian har åkt i sin superfina bärsele till hans stora glädje.  

   
Nu har vi just avslutat en god middag och medan Rasmus nattar Ian – vilket bara är ge välling, säga god natt och gå ut. (Inte bara men ni fattar) Så gick jag och Aline på en skön kvällspromenad. Meningen var att plocka lite smultron till Claire men det var en viss liten tjej som tyckte smultronen var väldigt väldigt goda.  

    

Hörs imorgon! God natt!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons