Recension: Carena – stol på bord  – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Carena – stol på bord 

Hej från ett varmt och soligt Gotland! Här är allt väldigt somrigt och vi äter god mat och badar allt vi kan. 

Inför denna resa så kollade vi med min farbror (vars hus det är) om de hade barnstol. Vi är väldigt bundna av barnstol då Ian verkligen inte är stor nog att sitta på vanlig stol, han skulle skutta av den direkt. När de inte hade det så bestämde vi oss för att ta med vårt recensions exemplar av Carenas barnstol.  

 
Carena är Lekmers egna märke och gör prisvärda smarta produkter, tex denna resebarnstol. 

 Jag har aldrig tidigare testat en barnstol som man hänger på bordet. Jag har varit skeptisk då det ser lite ostabilt ut och verkar meckigt att få till det. 

  Jag älskar stolen efter denna vecka, både jag och Rasmus tycker den är grym. Det är enkelt att med den. Den tar i stort sätt ingen plats ihopfälld då den blir platt. Och väger lite, så att ta med den är väldigt smidigt, den kommer tillochmed i en plastpåse ned bra handtag som stolen kan bo i.   

   
Det går enkelt att sätta på den på bordet, man skruvar underifrån för att justera efter bordets tjocklek. Ovanifrån finns det som två tjockare stabila och täckta stålarmar som ser till att stolen sitter där den ska. Det gör den verkligen, Ian har testat den ordentligt, hoppat runt och haft sig. Stolen passar de allra flesta bort, även de med en nedstickande tvärslå. 
  Jag gillar att barnet kommer ner en bit, den är lägre än Ikeas barnstol, däremot tror jag det är en smaksak. Väldigt små barn kanske kommer lite långt ner. Stolen har ett bra ryggstöd och en smart ficka på ryggen. 

   

 Stort plus för att det går att spänna fast barnet ordentligt runt midjan och att det är tvättbar klädsel! 

För 349kr så är det otroligt prisvärt!  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia fors

    Som gjort för mig, jag satt just och surfade runt ang stolar! Denna ska jag minsann köpa hem!
    Tusen tack för en fin blogg!