Recension – Diono Seat Guard Complete – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension – Diono Seat Guard Complete

Nu har vi satt på Ians stolskydd, eller ett sätteskydd rättare sagt. Det är ett sätesskydd som är i ett tjockare ”skumgummimaterial” och vars uppgift är att skydda bilstolen från långvarigt tryck och skada mot stoppningen och liknande. Det den även gör är skyddar mot all smuts och mat som blir runtomkring. Seat Guard Complete är tillverkad i tjock skumgummi, vilket erbjuder en robust och stabil yta för bilbarnstolen.

diono seat guard complete

Pris: 799kr

Vi har fått hem ett recensions exemplar av detta stolskydd och jag är väldigt nöjd.

 • Lättmonterat
 • Skyddar bra och mycket
 • Upphöjda kanter som gör att inte smutsen åker ner.
 • Tjockare skumgummi än det Aline har.
 • Diskret färg
 • Bra pris

diono seat guard complete

När du vill rengöra den är det enkelt att bara torka av skyddet. Men för att komma åt överallt rekommenderar jag att plocka ut den helt, alltså montera bort stolen.

Varför ska man köpa den? För att just skydda bilen från skador på sätet, speciellt om du har lädersäten eller en bil du bryr dig om. Tänk själv att något sitter och trycker i ca 3-4 år. Det klart det kan bli skador, speciellt på formen (stoppningen). Jag har även sett att de går för bra pengar på blocket.diono seat guard complete

Tänk på att bilbarnstolen tar lite mer plats när den är i bilen, några cm hit och dit, så om den passar exakt så avvakta eller pröva först!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej! Vad har du för bilbarnstol till Ian? Vår dotter är sju månader och vi har BeSafe babyskydd men känner att den börjar bli lite trång, och speciellt obekväm för henne att sitta i längre resor (åker ofta mellan Stockholm-Öland). När bytte ni Ians? Är du nöjd med den ni har?
  Tack för tips om sätesskydd, måste köpas! :))

  1. Sheila Arnell
   barnplaggsguiden

   Hej!
   Jag har en Britax Maxway till Ian! Den är superbra! Han bytte vid ca 7 mån:) jag är supernöjd, jag har skrivit om den på bloggen om du vill läsa 🙂 sök i fältet!
   Kika på pricerunner var du kan köpa den billigast! Vi är så nöjda! Annars rekommenderar jag maxi cosi som vi hade till Aline:)