Tips på 1års present! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tips på 1års present!

Hej! Va kul att få hjälpa till att hitta 1års presenter! Jag brukar föredra att ge bort leksaker eller något bra basplagg. Men leksaker är nog ändå roligare. Det är kul om presenten är lagom i pris, eller att det är något som föräldrarna verkligen vill ha.  I slutändan så bli inte ledsen om barnet föredrar inslagspappret!

Här är några fina tips:

Bollhav! Jag älskar dessa bollar, vi har sånna på landet. De går att användas till allt. Jag såg en tjej som fyllde en resesäng med dem, så har man sitt egna bollhav hemma! De kan även lekas med en och en..

Bollhav 199kr

Duplo. Det säkra kortet. Väldigt kul och går att ha hur mycket som helst av. Köp ett sett med något djur eller liknande ifall barnen redan har lite duplo. Det är väldigt roligt att bygga ett stall eller bondgård med!

Duplo 179kr

Bobby Car, finns i flera färger och utföranden och är en leksaks klassiker. De flesta ha en hemma, eller önskar sig en till sina barn. Är det för dyrt så gå ihop med någon om den!

Bobby Car 499kr

Frukt. Kan vara kul under det andra året när talet börjar komma. Och när de blir äldre, typ som Aline så älskar de att leka och ta isär dem och servera. Väldigt fin present i trä!

Jabadabado frukt 179kr

Slutligen, om man tänker att man vill köpa kläder så är smaken som baken. Försök komma på vad föräldrarna har för smak, kanske något klassiskt eller lite mer crazy med mycket färg? Oavsett vad så är en mössa, en pyjamas eller en enkel topp alltid uppskattat! Känner man dem väl så är det kul att ge bort ett finare plagg som kommer användas mycket. Till Ian i ett års present önskar jag denna:

http://pngbabyshop.cachefly.net/images/146979/rm13_xlarge.jpg

Mini Rodini 499kr

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.