Skydda bilstolen! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Skydda bilstolen!

Vilken dag, ja, jag skriver det ofta.. haha, men idag är jag ensam med barnen och ska fixa allt från hämta till lägga helt själv. Idag var det härligt, för barnen hjälper verkligen till och är på bästa humör. Påväg hem från föris åt vi smoothie på trappen, bara en sån sak! Aline älskar att “fika”. Resten av kvällen gick som en dans. Sjukt hur fort timmarna 15-19 går? Aline åt bra, lekte snällt med Ian, och Ian somnade direkt. Inget trassel, inget strul! Väldigt skönt.

IMG_0832.JPG IMG_0820.JPG IMG_0827.JPGVi fikar.

Jag ska även passa på att visa lite recensionsexemplar jag fått hem från Diono. Det är två olika typer av solskydd för bilfönstret samt ett sätesskydd. Aline har ett säteskydd under hennes stol som jag är väldigt nöjd med! Det är typ världens bästa uppfinning. Den skyddar stolens stoppning, lädret och ger bra stöd åt själva bilbarnstolen. Jag vet inget om denna variant jag fått hem, men den är lite annorlunda än den vi har! Visar hur det ser ut i osv!diono test recension diono test recensionSen kommer det till solskydd. En av solskydden – Cool Shade, kontrollerar även tremperaturen i bilen. Filtrerar ut både UVA och UVB strålar, vilket ger dig en lägre temperatur i bilen, samtidigt som det skyddar barnens ögon mot solens starka strålar.

Sen är det en annan variant, som fungerar lite som en rullgardin. Den heter Solar Max. Solar Max blockerar solsken och filtrerar ut UV strålar. Dess unika finmaskiga material är drygt 40 cm bred och justeras till alla fönsterhöjder. Smart! Undrar dock lite hur smidig den är? Återkommer med bilder och en ordentlig recension!

diono test recension

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.