Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Sommarens skönaste sko!

Hej!

Hoppas alla har en fin dag. Jag håller och packar inför Gotland nu och kom på att jag måste visa Alines nya crocs. Ian får inga i sommar då han är för liten, men Aline fick två par. Jag har köpt dem hos lekmer för de har bäst priser. Ett par som ska bo hos mina föräldrar och ett par som får hänga med till Gotland och landet på Blidö. Det är lustigt med Crocs tofflorna, jag har verkligen gjort en helomvändning i min åsikt om dem. Jag hatade dem innan jag fick barn, och även under Alines första år. Men sen köpte min pappa ett par till Aline, att ha hos dem, som hon tokälskade! Då menar jag  – hon ville inte ta av dem!!

IMG_0750.JPG IMG_0748.JPGNu förstår jag varför, de är otroligt lätta, sköna och sitter bra på barnfoten. Tackvare den breda lästen så klämmer inte skon åt någonstans på foten, och därmed så passar den perfekt för växande små barnfötter. Stort plus för att man kan sträcka ut tårna ordentligt! Jag gillar även att det är dubbelstorlekar på skorna, det går att ha dem ett tag. Sen ska jag inte sticka under stolen med hur jäkla smart det är att de är i ”gummi”, det går att ha dem i vatten, i sand och gå på grus och sten utan att man gör illa de små fötterna. Jag älskar att tårna är täckta ordentligt, men att det ändå kommer inte bra med luft. Det går även att ha som sandal med remen baktill, så inte foten åker ur skorna.

crocs barnskor recension crocs toffla crocs barnskor recension crocs tofflaOm skorna blir smutsiga är det enkelt  att skölja av dem, och därefter torkar de snabbt! Sommarens smartaste och skönaste skor!

crocs barnskor recension crocs toffla

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.