Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Emma och Malena

Hej alla, jag passade på nu när Babyshop har rea att köpa hem lite från ett nytt märke (nytt för mig) som heter Emma och Malena. Det har funnits sedan 2005 ungefär och gör väldigt fina barnkläder som jag tycker andas sommar och västkusten. Jag älskar det marina och deras klassiska ”makrill” print som jag suktat efter sedan Aline föddes.

EM, Emma Malena babyshopAline fick en fin stickad tröja (som var på 30% rabatt!) som heter EM Nomi Cardigan och Ian de fina makrilbyxorna samt en EM Anchor Sweater ( även dessa på rea) som jag önskar jag hade till mig själv med!

EM, Emma Malena babyshop EM, Emma Malena babyshop EM, Emma Malena babyshopJag upplever Alines tröja som liten i storleken, jag tycker ofta att det blir så med stickat, gå upp en stl! Däremot så är byxorna och tröjan helt normala i storleken.

EM, Emma Malena babyshop EM, Emma Malena babyshopÄlskar detta print!

EM, Emma Malena babyshop EM, Emma Malena babyshop EM, Emma Malena babyshop EM, Emma Malena babyshopDet är fint när det är snygga knappar på baksidan. De har verkligen tänkt till, då det är mycket enklare att kunna knäppa upp tröjan när du vill sätta på den på ett mindre barn. Det gula ankaret är verkligen härligt, marint på ett nytt roligt sätt.

Jag kommer köpa mer av detta märke! Det är så fint och väldigt mjuka material som jag tycker är av riktigt hög kvalitet! Tips tips!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.