Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Storleksguiden – Kedjorna!

Hej! Hoppas ni har en finfin dag! Vi är nu klara hos The Kiddo Collective, och det har gått så bra! Väldigt kul! Det är en fantastisk fin ide att fota sina barn hos en fotograf, jag tycker det är så härligt och det är kul med bra bilder nu när de är små!

Polarn O.Pyret – I bebisstorlekarna är de breda och stora. Däremot är de mindre nu är de var förut i de större storlekarna, dock upplever jag dem ändå som stora! Bra kvalitet!

HM – Flickavdelningen är små i storleken, medans pojksidan är mer normala. Dock tillhör leggings vanligen flick storleken, (trots unisex!) där går jag upp en storlek, minst! Varierande kvalitet.

Lindex – Normala i storleken. Bra kvalitet, blir bättre och bättre! (samt mer ekologiskt!) Prisvärt!

Newbie/Kappahl – Jag tycker att newbie är normala till små i storleken, bodysarna är mindre än byxorna. Bra kvalitet! Prisvärt!

Kaxs/Kappahl – Rymliga, långa i kroppen.

Åhlens – Normala till stora upplever jag dem, normalbreda i passformen. Varierande kvalitet, mestadels bra!

Cubus – Även dessa tycker jag är normala till stora i storleken, men jag tycker att det varierar. (även kvaliteten varierar mycket, tyvärr haft endel riktigt dåliga plagg därifrån!)

Zara – Små i storleken, jag gillar verkligen deras kläder med det är i blandad kvalitet (bättre på senaste tiden)

Mexx – Små i storleken, och smala. Jag brukar gå upp en storlek i dem! Väldigt bra kvalitet!

Next – Jag tycker att de är normala i storleken! Utgå från deras storlekstabell för att få bästa möjliga hjälp! Vet inte riktigt om kvaliteten!

Name It – Normala till små i storleken, varierande kvalitet.

POMP de LUX – Normala till små i storleken, leggings tex är smala, även deras basplagg – långsmala i kroppen. Bra kvalitet! Prisvärt!

Geggamoja – Långa och smala i passform och normala till små i storleken. Riktigt bra kvalitet!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Lindex varierar väldigt i storlekarna!! En 62 och en 68 kan vara precis lika stora! Kaxs tycker jag ät korta. Och name it passar bara tunnisar Aldrig att jag får på deras kläder på en normaltjock liten bebis