Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Landet!

Det är som balsam för själen att vakna upp på landet! Imorse sken solen och vi alla tog sovmorgon! Idag väntar gräsklippning, att sommarfixa vagnen, tvätta cyklar och montera en cyckelsits, och bara vara. Så härligt! 

Ian inviger sin T-shirt från Gardner and The Gang/ByEngberg och byxor från Petit by Sophie Schnoor som jag köpt på cirkusfabriken!    

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Hej!

    Jag undrar om du kan skriva lite om storlekar på barnkläder från olika märken? Jag har en liten långsmal nyföding och har tex upptäckt att PoP är helt uteslutet för det är så brett men att Petit Bateau fungerar rätt bra. Det är så omständligt och dyrt att prova sig igenom alla märken så det vore väldigt intressant att få din bild av hur de olika (gärna kedjorna för billig bas) märkena är i storlekarna alltså både stort/litet men också hur de passar olika kroppstyper. Vet att du för det när du recenserar men ett samlat inlägg vore grymt hjälpsamt!

    Tack på förhand!

    Med vänlig hälsning,

    C.

    1. barnplaggsguiden

      Hej C! Vilken bra ide att skriva ett inlägg om det! Jag gör det imorgon!! Tar främst de stora kedjorna men även några extra! Kika in då! Kram!