Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

TOMS

Dagen har varit dramatisk för min del med tandläkarbesök på agendan. Det var första gången på … hör och häpna, 6 år! Nej jag vet att det inte är okej, men jag hatar det, så jag förhalar det om och om igen. Men, aja, nu är det gjort! Tyvärr hade jag hål så de lagade det direkt. Lika bra, men fy va läskigt. Hela kvällen har jag bara varit helt matt, låtit barnen leka runt mig och tyckt synd om mig själv. Därför blev jag extra glad när jag plockade fram mina TOMS. Imorgon ska de ut! Äntligen, jag har verkligen längtat.

barnplaggsguiden toms recension testTOMS fantastiska affärsidé är ”en för en”./ ”one-for-one” Det innebär att för varje sålt par skor skänker man ett par till ett barn i nöd. När du köper ett par TOMS skor, så skickas ett par till behövande barn. Sedan starten i maj 2006 har skomärket blivit kända över hela världen och har med sin skoförsäljning samlat in flera miljoner kronor till behövande barn.

Jag och Aline kommer matcha i våra marinblå TOMS i sommar.

barnplaggsguiden toms recension test barnplaggsguiden toms recension testTOMS är normala till små i storleken, utgå från måttabellen och lägg på ca 1 cm tycker jag! Jag älskar att de har en smart kardborreöppning, vilket gör dem lätta att få på barnets fot. Aline kan sätta på dem själv! Stort plus för att de är nätta och väger lite, perfekt för all lek i sommar! Dessa skor är riktiga sommarskor, de är i tyg och andas samtidigt som de ändå täcker och skyddar den lilla foten!

Finns att köpa HÄR! Perfekta presenten till dina egna barn och andras!

barnplaggsguiden toms recension test

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.