Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Shopping och rea hos ByEngberg

 Häromdagen var jag hos Johanna som driver ByEngberg! Jag passade på att köpa en fleece till Ian. Han har en fleeceoverall men jag tycker det blir för varmt! Så en fleecejacka fick det bli. Kunde heller inte motstå en T-shirt var till kidsen. Jag brukar inte handla så mycket själv då vi mest testar nya plagg och jag tvättar osv. Eller ja, jag köper nog rätt mycket. 🙂 men, jag tycker alltid det är kul att köpa kläder till barnen. 

    

Denna fleece kommer från Ver De Terre, jag älskar dem. Haft en till Aline med som jag tycker är underbar!       

  Passade på att fylla på med rosetter! T-shirten från Gardner and The gang är en jag längtar efter och tittat på länge! Precis som mini Rodinin! 

   

GLÖM INTE! ByEngberg har utförsäljning nu på måndag, kl 7-18 i butiken på Nybrogatan 72! Passa på att fynda! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.