Kappahls Kaxs AW15 – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Kappahls Kaxs AW15

Hej! Jag var ju som bekant på Kappahls pressvisning och kikade på höstens nyheter! Jag fick se Kaxs, som är kappahlsmärke. Kaxs är uppdaterat och fräscht och andas unisex. Kaxs har verkligen fått sig ett uppsving, och jag tycker det känns kul, lekfullt och prisvärt.  Perfekt till förskolan och skolan, roliga kläder för alla.

kaxs höst kollektion barnplaggsguiden.se

kaxs höst kollektion barnplaggsguiden.se kaxs höst kollektion barnplaggsguiden.se kaxs höst kollektion barnplaggsguiden.se kaxs höst kollektion barnplaggsguiden.se kaxs höst kollektion barnplaggsguiden.se kaxs höst kollektion barnplaggsguiden.se kaxs höst kollektion barnplaggsguiden.se kaxs höst kollektion barnplaggsguiden.se

Jag skulle gärna låta flera av plaggen flytta hem till oss! Bland annat hundprinten,de gröna “prickarna”, kaninbyxorna och hästkjolen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Hej! Vilka storlekar är det på tröjorna med hund den orange? Tittade du på kaxs för barn Upp till stl 122-128? Annika