Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mammarollen

Hej! Idag var jag som tidigare nämnt ute och gick med Isabella, och började då både tänka på och prata om att jag ska tillbaka till jobb i höst. Det kanske inte verkar som en stor grej, men jag är både spänd, nervös och taggad på en och samma gång. Jag har varit hemma i tre år i september, så jag känner mig minst sagt som en rookie. Hur ska det gå? Jag längtar så efter att få vara lite ensam, kunna klä mig lite fint, kanske sminka mig mer.

Men…sen kommer hönsmamman fram i mig, som tycker det känns jobbigt och läskigt att lämna barnen. Jag vill inte att de ska vara för långa dagar på förskolan. Däremot kommer jag inte att jobba heltid, så det löser sig. Vardagspussel! 

     

Barnen påväg hem från förskolan idag! Aline har en jacka från Mini A Ture, byxor från maxomorra och gummistövlar från Lekmer/Crocs! 

Gillar ni regnskyddet? Jag älskar det, det kommer från årets barnvagnsmarch och är ett samarbete mellan Kronan och Mini Rodini! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.