Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Barnvagnshandtag?

Vi har fått hem en väldigt rolig grej för att testa. Något jag faktiskt suktat efter ett längre tag! Nämligen ett barnvagnshandtag! Den heter Walk Along och kommer från Skip Hop.

Tanken bakom produkten är att hålla barnet nära dig i folktäta områden, utan att barnet måste hålla dig i handen (vilket Aline typ inte vill längre!) Produkten passar bra för äldre syskon, som till exempel inte längre vill sitta i vagnen. Handtaget sägs uppmuntra små barns självständighet,  vilket jag tror på då den låter barnet styra en del själv. Nära och trygg men utan att behöva hålla handen.

Den är väldigt enkel att fästa och passar alla (ja, jag tror det) vagnar! Det går även att ha den på skötväskan, resväskan och kundvagnar, däremot är det inget vi testat!

Material: Flexibel plast, helt fri från BPA, PVC och ftalater

Mått: 28 cm lång

Pris: 99kr

  

Jag tycker den är riktigt bra, och otroligt prisvärd! Aline tycker det är väldigt kul att gå och hålla i ugglan, hon har en bra räckvidd, och jag tycker det känns tryggt. Dessutom påminner det om förskolans ”att hålla i repet” , vilket resulterar i en tjej som gärna vill gå mer och hålla i handtaget. Win-win!  Helt klart en vardagshjälte som jag starkt rekommenderar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.