Dom delar rum – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Dom delar rum

Ja, exakt. Våra barn sover nu i samma rum. Till allas stora glädje. Aline är helt överlycklig att få dela rum med sin lillebror, vilket känns helt fantastiskt. Däremot så måste jag säga att verkligheten är lite annorlunda när hon vaknar av att han skriker på natten och vägrar somna om på två timmar. Men det är nog bara att ta. Ian sover ju väldigt bra efter vår lilla “avvänjning” och det är riktigt skönt att han inte vaknar varannan timme, däremot har han börjat vakna en gång per natt för att få välling vilket vi nu måste vänja honom av med.

IMG_6470.JPG

Deras rum. Jag är inte helt nöjd med hur det ser ut nu när de båda bor i samma. Plus att vi har en massa posters som jag vill få upp, bland annat barnen födelsetavlor från personlig födelsetavla, och fina posterns från MiniWIlla.

The Kids

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons