Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Test av skötväskor 1 av 3: Skip Hop Duet 2-in1

Nu drar vi igång mitt test av skötväskor! Först ut är nyheten Skip Hop Duet 2-in-1 (finns bla här, men även babyshop, lekmer osv). Väskan är exakt vad det låter som, två väskor i en. Skip Hop har nyligen lanserat denna exklusiva skötväska, som är väldigt unik i sin design, då den går att använda på väldigt många olika sätt. Plus att den är otroligt snygg enligt mig. skip hop duet Skötväska recension test

Pris: 1695 kr

Förvaring: Det finns alltså två väskor, en ytterväska som är påminner om en finare handväska, eller shoppingväska, med perforerat konstläder och snygga detaljer. Sen finns även Innerväskan, som är en praktisk axelväska med plats för mycket förvaring. Här vill jag verkligen betona, MYCKET förvaring! Väskorna sätts enkelt ihop med metallås och tas lika enkelt isär när du ska använda en av väskorna separat. Väskan har 9 fickor varav en med blixtlås.

skip hop duet Skötväska recension testMetallåset som gör det enkelt att sätta ihop och separera väskorna!

skip hop duet Skötväska recension testFör mig med två barn, är det skönt att separera blöjor, krämer osv, och med denna väska är det väldigt enkelt. Vi behöver inte längre riva runt för att hitta rätt, utan allt har sin plats.

Skötväskor ska vara enkla att ta med sig, annars kommer man inte använda dem. De ska även gå att ha på vagnen, och vara lätttillgängliga för man vet aldrig när man har användning för innehållet.

Upphängning:  Jag tycker upphängningen på vagnen är smart – två remmar med krokar som hakar i sin egen ögla – och gör väskan enkel att ta av och på, samt flytta mellan vagnar om man vill det. Den passar allt från vanliga vagnar till sulky.  Den är verkligen genomtänkt, då BÅDA väskorna har barnvagnsremmar! Det går alltså att hänga både ytterväskan och innerväskan på handtaget, antingen var för sig eller tillsammans. skip hop duet Skötväska recension testHär ser ni mitt vardagskaos, efter att jag även storhandlat på picard! Skönt att ha skötväskan så nära till hands.

skip hop duet Skötväska recension testJag brukar även variera och ha den i sidokorgen på vagnen!

Såhär ser det ut om man endast vill använda innerväskan!

skip hop duet Skötväska recension test skip hop duet Skötväska recension test

skip hop duet Skötväska recension testYtterväskan har två kortare remmar, som jag kan använda om jag vill hänga väskan på ena axeln, men det finns även en justerbar axelrem till väskan om man föredrar det.

skip hop duet Skötväska recension test

Skötmadrass: Ingår! Jag tycker den är lite för stor, det är nog det enda negativa jag har att säga om denna väska,

Utseendemässigt älskar jag väskan, jag skulle kunna köpa den till mig själv. Det är det bästa betyget jag kan ge en skötväska. Den passar verkligen in i mitt liv, känns snygg och behändig utan att på något sätt behöva dra ner på den praktiska aspekten. För praktisk är den, minst sagt. Jag har haft en hel del skötväskor, och denna är utan tvekan den bästa jag haft. Det är enkelt att hålla kolla på grejerna, det finns många smarta fack, men även utrymme att ”bara lägga ner något”. Jag gillar två väskor i en konceptet, då det är enkelt för mig att lyfta ut skötdelen (innerväskan) och lägga i kameran plånboken och mobilen och gå ut på event eller middag med mina vänner. Vid ett tillfälle har vi lyft ut innerväskan och Rasmus har tagit den hem med kidsen och jag fortsatt med ytterväskan under kvällen! Smart!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.