Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Valborgsfirande och Picard!

Hej alla! Igår åkte vi ut till landet för att fira en Valborg med en riktigt fin skärgårdstwist! Det var ljuvligt, folk sjöng, det hölls ett vårtal, man berättade om året hittills, lite skärgårdshistoria och pratade om den snart stundande sommaren. Magiskt fint! Innan valborgsmässoelden så lagade jag en god ost&skinkpaj med lite haricot verts och lök (löken från picard  är tärnad och klar!). Jag har just upptäckt att Picard har en fryst färdig pajdeg som man bara rullar in i en form, fyller med valfri pajfyllning och sen in i ugnen! Perfekt mat för hela familjen som jag kan göra snabbt!Picard ost och skinpaj IMG_5980.JPG Picard ost och skinpajIgår öppnade en ny Picard i Åkersberga! Det gillas, då det är perfekt för oss att bara köra förbi påväg ut till landet! Ikväll ska vi grilla Tournedos, med potatis i ugn och en grönpepparsås, även detta köpt hos Picard! Det kommer mina svärföräldrar älska!

IMG_6013.JPG Picard ost och skinpaj IMG_6022.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sally

    Ser sååå gott ut! Smart! Skriv mer tips om enkel matlagning! Jag bor i Åkersberga! Ska åka och handla där! Tack för tips!!