Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Crocs Handle It

Hej! Nu har jag äntligen fått hem gummistövlarna som jag varit mest sugen på att testa! De omtalade Crocs Handle It. Jag fick hem ett recensionspar från Lekmer! Som förövrigt har dem i alla färger! Crocs Handle It är praktiska stövlar från Crocs. Dom finns i flertalet färger. Crocs Handle it Rain Boot fick högst poäng när Testfakta testade kvaliteten på åtta gummistövlar för barn i mars 2013. Läs mer om testet här. Crocs Handle It ingår i Lekmers bäst i test soritment! Förstår ni att jag varit sugen på dessa?

Crocs Handle It recension testCrocs skriver såhär: Nu kan barnen njuta av klassiska Crocs komfort även när det regnar. Handtaget gör stövlarna extra lätta att få på. Crocs helt formgjutna barnstövlar finns i flera färger och har en vattentät struktur som håller pölhoppande föttermysiga och torra.

Crocs Handle It recension test Crocs Handle It recension testPris: 349kr. nedre medelprisklassen för stövlar

Material: Vattentätt Crocslite material. Väldigt följsamt och rätt mjukt material. Ergonomiska stövlar!

Torkskåp/Torktumlare: Nej! Gummistövlarna är värmekänsliga och tål därför inte torkskåp eller torktumlare.

Passform/Storlek: Skafthöjden är ca 13 cm med omkrets ca 22 cm.Jag tycker att Crocs stövlarna är normala i storlek, något bred i lästen som crocs är, men smala i skaftet. Därför är de kanske inte de bästa stövlarna för barn med ”tjocka” fötter eller en typisk bebisfot f (tänka under 1år). Däremot så vill jag varmt rekommendera dem till småbarn, eller ja, barn, då de är otroligt lätta! De väger i stort sätt inget och sitter otroligt bra på foten. De är alltså perfekta förskolestövlar och första stövel till småbarn som har svårt nog att gå på egenhand.

Crocs Handle It recension testStövlarna är dämpande vilket ger bra komfort. De ska kännas som en crocstoffla, fast i stövelmodell. Vilket är riktigt fint! Stort plus för att det finns  reflex på hälen.

Jag skrev innan att de sitter bra på foten, vilket de verkligen gör, jag tror att det är pga det lite trånga skaftet. Foten gilder inte runt eller åker ur stöveln alls. Tackvare att de är så lätta så går det även att springa, hoppa och röra sig helt obehindrat med dem på sig!

Crocs Handle It recension test

På och Av: Aline kan enkelt ta på sig sina stövlar, hon gör exakt som det är tänkt och drar på sig dem med hjälp av handtaget på sidan. Att få av dem är något svårare, och kräver ett visst meck alternativt en hjälpande hand.

Jag tycker verkligen om dessa stövlar och jag tycker absolut att de är prisvärda. Jag kommer köpa dem nästa år igen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.