Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Event med Bugaboo Runner!

Igår var jag och Ian på ett roligt och välordnat event med Bugaboo. Bugaboo lanserar en löparvagn som jag sprang med igår, som är otroligt lätt och smidig! Den 12 juni finns den i butik och tillgänglig för den svenska marknaden! Den kommer kosta 3999kr (endast chassi, men finns även att köpa som komplett vagn, då ligger den på ca 7100kr.)Bugaboo Runner Bugaboo Runner Såhär skriver Bugaboo: Varför köpa två olika vagnar bara för att du gillar att springa? Du och ditt barn älskar ju redan er Bugaboo. Nu kan ni även ta med den på löpturen. Bugaboo Runner är ett separat chassi som är specialdesignat för löpning – och det passar till alla befintliga Bugaboo-modeller, som du köper nya eller redan äger. Klicka bara i sittdelen i Bugaboo Runner så är du klar att ge dig ut i löpspåret.
  Bugaboo Runner Bugaboo Runner

Smidig att fälla ihop!

Bugaboo Runner Bugaboo Runner Som ni ser så passar alla sittdelar på Bugaboo Runner, det gör det till ett perfekt komplement för den befintliga vagnen!
Ni kommer forhoppningsvis se en recension på den så snart som möjligt! Känner mig riktigt taggad att använda den!

Jag älskar kampanjen som de har kring vagnen, RUN FREE! Det är just det jag känner när jag ser vagnen, det är enkelt att ge sig iväg med barnet. Bara dra på skorna, och ut och spring!


Klicka fast och spring

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.