Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Måndagen!

Förlåt för dåligt med bloggande! Idag har verkligen varit helt galet. Rasmus åkte tidigt imorse till Sundsvall, och jag var ”bebischef” helt själv, som min kompis brukar säga. Det blir rätt bra drag då. Speciellt då Ian har tandsprickning och Aline är världens yngsta tonåring. Väldigt mycket tjafs och gråt helt enkelt.IMG_5743.JPG

Ian och min vän Simon.

Efter att jag äntligen lyckats klä på, packa in i vagnen och komma till föris så gick jag och satte mig på Il Caffe för frukost. Sen har dagen rullat på med olika möten, och mys med Ian innan vi hämtade Aline. När jag såg Aline i parken så fick jag en impuls, och satte henne i vagnen och gick till frisören. Det var på tiden. Aline älskade det. Satt blixtstil under hela besöket och tittade noga i spegeln. Riktigt fint blev det! Jag är så nöjd med att de äntligen fick bort det slitna bebishåret.

IMG_5784.JPGLiten Aline, som sköter sig exemplariskt!

IMG_5747.JPG

Juste. Idag började Ian ta steg och hålla sig i möblerna. Nu börjas det! Hej å hå!

Dagen slutade med att jag slängde ihop snabb och nyttig middag till mig och barnen, köttbullar i tomatsås med lök och pasta samt Aline favoriter, minimorötter och ärtor, från Picard!

IMG_5786.JPG

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.