Burts Bee Diaper Ointment – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Burts Bee Diaper Ointment

Jag måste ge en eloge till denna helt fantastiska produkt! Helt klart den bästa jag provat. Såhär skriver dem.

Baby Bee Diaper Ointment från Burt´s Bees är en blöjsalva speciellt framtagen för att lugna barnets känsliga hud. Salvan innehåller E-vitamin som ger näring till huden och zinkoxid och bivax som skapar en naturlig barriär för att hålla oönskad fukt ute. Innehåller sötmandelolja som är rik på olein glyceride och linolsyra, proteiner och vitamin D.
Krämen är otroligt seg och tjock, men såfort du lyckats få dit den så är den grym. Ger verkligen resultat direkt. Ian var jätteröd och jag smörjde på kvällen, det var i stortsätt borta dagen efter! Värt 79kr!

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anki

    Hej!
    Jag beställde hem ett startkit utav burt’s bees i förra veckan. Denna diaper ointment, tycker jag luktar ganska starkt. Är det de den vanligtvis gör? 🙂
    Aldrig använt detta märke förr så jag har ingen aning, söker efter svar innan jag törs använda den. 🙂

    Mvh