Killen med jeansen – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Killen med jeansen

Hej alla! Kvällen blev inte riktigt som planerad, så därför kommer mitt sommarinlägg imorgon! Jag är helt slut, och har jagat Aline och lekt med Ian hela dagen och kvällen! Juste! Jag vet att det är några som undrar iaf! Hur går det med Ians “amningsavvänjning”? SKIT BRA! Det kanske är att måla fan på väggen nu, men det struntar jag i. Han sov mellan 19.30 till 03.47 inatt! Sen somnade han om – efter en timme. Det är de bästa han sovit sen han föddes! Jag jublar!

Måste visa dessa bilder. Ian har Mini Rodini jeans på sig. Det är så fint! De är otroligt mjuka och sitter bra trots att de är lite stora. Jag har vikt upp benen – perfekt, då kan han nog ha dem hela sommaren! Jag köpte dem hos ByEnberg.

barnplaggsguiden.se mini rodini barnplaggsguiden.se mini rodini barnplaggsguiden.se mini rodini barnplaggsguiden.se mini rodini barnplaggsguiden.se mini rodini barnplaggsguiden.se mini rodini barnplaggsguiden.se mini rodini

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.