Jeans till Aline – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Jeans till Aline

Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag har skrivit om Ossoami. Det är otroligt slitstarka jeans för barn, deras jeans är unika och känns som en väldigt aktuell och miljövänlig produkt. Jeansen är förstärkta så de inte går hål på knäna, det i sin tur gör att man slipper köpa nya om och om igen!

Alla Ossoami-jeans är tillverkade med Cordura® denim* på framsida ben – ett tyg som är lika mjukt, men ca tio gånger starkare än vanligt jeanstyg i motsvarande tjocklek. Det gör dem till de garanterat tåligaste barnjeansen på marknaden. Ossoami är först i världen med att tillverka barnjeans förstärkta med Cordura® denim.

Jag har tidigare skrivit en recension på dem HÄR, Men då grundade jag den inte på mina barn utan våra vänners dotter Freja. Nu har Aline äntligen vuxit in i dem och jag vågar mig på ett utlåtande.

barnplaggsguiden.se ossoamiAline i modellen Cara, i stl 92. De är väldigt smala! Tänk på det vid köp!

Först så var både Aline och jag skeptiska. Jag har inte någonsin jeans utan stretch och har därför varit restriktiv när det kommer till att sätta på Aline jeans.  Aline har därför aldrig använt jeans. Första gången vi testade dem så blev hon lite orolig av känslan, så vi tog av dem. Sen provade vi dem igen, och reaktionen blev helt annorlunda. Hon gillade dem. Jag tror att hennes första reaktion var för att hon aldrig haft jeans. Känslan att något är lite “styvare” än mjuka trikåleggings var ovan för henne. Nu däremot är det inga konstigheter alls. Nu har hon dem gärna på sig. Personligen tror jag inte att något barn tycker att de är obekväma, för de är de inte. Jeansen är supermjuka och smidiga, påminner lite om Mini Rodinis stretchjeans i elasticiteten. Tummen upp!

Denna modell är som jag tidigare skrev väldigt smal i benen, men jag tycker den passar perfekt. De är helt normala i storleken och sitter bra över rumpan, även med blöja. Smidiga jeans som Aline rör sig i bra, som ni ser på bilden kan man åla, hoppa runt, krypa och springa! Jag och Aline är väldigt nöjda med dessa jeans. Nu återstår att se om hon kan ta hål på dem, det tvivlar jag starkt på. Heja!IMG_3973.JPG

barnplaggsguiden.se ossoamiJag älskar att de ser ut som “vuxenjeans” och att de är mjuka och smidiga!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.