Dags att sova – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Dags att sova

Finns det något bättre än ett nybadat barn i en mjuk pyjamas? Jo, två! Så härligt och mysigt! Jag älskar våra kvällsrutiner. De består av middag, leka och läsa, bada (inte varje dag för mina barn är torrisar) sen borsta tänderna och sätta på pyjamas. Det är för det mesta väldigt roligt och mysigt. Nu har Ian lärt sig att åla runt och det tycker Aline är spännande. Hon gillar att han följer efter henne och visar att han vill vara med. Det är för det mesta bara kul, men ibland blir hon irriterad och arg.

Här är en ny favorit, en morgonrock som Aline mer än gärna har på sig efter bad, och över pyjamas på morgonen och på kvällen! Jag förstår att hon älskar det. Jag är själv ett stort fan av att använda morgonrock!

Just denna kommer från Soft Gallery och är helt bedårande! Mjuk och skön, med glassar! Jag gillar att den går ner till knäna och att den är lite lång i armarna. Det är bara att vika upp och växa in i den! Jag ser framemot en hel sommar med denna, perfekt även för transporten till stranden!

Ian har en fin pyjamas från Livly, den har han haft sen han var 5 månader, och kommer nog kunna ha en eller två till! Det tycker jag är fint! Den är i pima cotton vilket är bomull med extra långa fibrer, det gör att den känns som silke, väldigt mjuk och len mot babyhuden. Tips!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons