Ett sista – Glad påsk – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Ett sista – Glad påsk

Hej alla! Hoppas ni får en fin kväll och haft en härlig påskledighet med nära och kära! Vi har haft det väldigt fint, vi har varit på Blidö, landet, och haft firande i dagarna 3. Aline vill vara påskkärring med smink två av dem dagarna. Jag tycker det är väldigt kul att sminka henne lite (utklädningsminka) men det säger ändå emot, massa skit i sminket på hennes vackra barnhy känns sådär. Men tvättade noga av och hade inte mycket på. Aline älskade det. Resten av påsken har bestått av mycket mat, mycket godis och choklad samt en massa påskmust.

Samtidigt som jag älskar att vara på landet är det en otroligt skön känsla att komma hem. Det är en trappa mindre. Just nu är Aline helt galen i att gå i trappan själv. Fast hon vet att hon måste ropa på oss så vi kan gå med henne. Jag vet inte hur många gånger vi har kommit på henne halvvägs upp för trappan. När slutar man övervaka det? Vi ska köpa en grind i alla fall så får vi se.

Hoppas alla haft en fin påsk! Vad har ni hittat på?

P4021233 P4021244 P4031255 P4031267 P4041402

Aline fick ett påskägg med duplo! Vi har duplofeber här hemma!P4041487 P4041544

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emelie grönvall

    Ser ut som att ni haft en fin påsk! Väldigt mysigt! Vi har haft fullrulle med familjen, väldigt härligt det med! Vi har en trappa hos oss, och grinden är bästa ever. Jag är fortfarande nojig när min treåring går upp och ner. men nångång lär man sig kanske…