Recension: Regnställ CeLaVi – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Regnställ CeLaVi

Hej alla! Här kommer en recension på ett regnställ från CeLaVI Jag har varit väldigt nyfiken på detta danska märke, så jag är glad att jag fått hem ett recensionsexemplar från Lekmer. Regnstället är rött med djurmönster, nyckelpigor. Jag tycker det är väldigt fint och något jag absolut skulle köpt till Aline utseendemässigt.

CeLaVi Barnplaggsguiden.seCeLaVi Barnplaggsguiden.sePris: 499kr

Vattenpelare: 5000 mm, håller tätt, även i sömmarna efter att jag testat att duscha den.
Material: 62% Polyester, 38% Polyamid

Storlek/Passform: Finns från stl 90-140. Jag tycker dessa är helt normala i storleken. Det är viktigt att komma ihåg att de inte är traditionella storlekar utan de utgår ifrån centilong – stl 90 passar alltså ett barn som är ca 90 cm långt. En stl 92 är större då den ska passa ett barn runt 92 cm. Ingen större skillnad, men det är viktigt att hålla kolla på att storlekarna kan variera från det man är van vid.

Regnstället sitter bra på kroppen men med fleece och tjockare kläder så går det inte att knäppa tryckknapparna i sidan, det är dock inte nödvändigt för funktionen. Jag gillar att det finns bra med plats utan att plagget för den sakens skull är för stort. Jag tycker att hela detta set är väldigt bra i passform, rakt istället för bylsigt som många regnställ kan vara. CeLaVi Barnplaggsguiden.se

CeLaVi Barnplaggsguiden.se
Justerbara fothällor, som även går att byta ut.

Hängselbyxorna har justerbara hängslen och går riktigt högt, något jag verkligen gillar. Det gör också att byxorna skyddar väldigt bra om barnet ska ha en annan jacka/fleece och endast regnbyxorna på sig. Jag gillar att jackan har ytterligare resår i nederkant, det gör att den går in lite och håller tätt om det regnar från alla håll och kanter. Jackan är då även mindre benägen att blåsa runt utan sitter på plats. Jag saknar dock hakskydd, det värsta jag vet är att barnen kan klämma sig med dragkedjan. CeLaVi Barnplaggsguiden.se CeLaVi Barnplaggsguiden.se Jag tycker plaggen har många smarta funktioner och detaljer, bland annats fleecefordrad krage som är otroligt bekvämt för barnet, utbytbara och justerbara fothällor, resår i luvan för bättre passform och som ser till att den stannar uppe. Regnstället har även reflexdetaljer på arm och ben. Jag hade nog önskat fler om jag fick välja, men är glad att de finns! Det finns riktigt bra resår i både arm och benslut! Jag är väldigt nöjd med det, då resåren är “perfekt”.

CeLaVi Barnplaggsguiden.se
Fleecefordad krage

Fint regnställ till ett bra pris, håller tätt och sitter väldigt bra på barnet. Regnstället har en skön galon, mjuk och följsam och Aline kan röra sig obehindrat i detta set. Jag kan varmt rekommendera CeLaVi, bra kvalitet och snygg lekfull design.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.