Recension: Regnställ Maxomorra – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Regnställ Maxomorra

Hej alla! Jag har fått hem väldigt färgglada regnkläder från Maxomorra, ett svenskt märke som gör glada kvalitetskläder för barnen. Regnjackan är rosa med ugglor – enligt Aline, glada angry birds – enligt mig. Regnbyxorna är hängselbyxor, enfärgade med reflexdetaljer och “maxomorra” på baksidan. barnplaggsguiden maxomorra regnställ barnplaggsguiden maxomorra regnställStorlek/Passform: Jag upplever dessa plagg som stora i storleken. Jag tycker även att de är rymliga i passformen. Det finns absolut plats för en fleecetröja och ordenligt med kläder under. Annars väldigt fin passform, plaggen sitter där de ska även om de är rymliga. Extra tryckknappar i brösthöjd på regnbyxorna för bättre passform! Stort plus för avtagbar luva. Kom ihåg att inget annat är okej för små barn. barnplaggsguiden maxomorra regnställ

barnplaggsguiden maxomorra regnställ
Bra med reflexdetaljer!

Vattenpelare: 10 000 i vattenpelare, en av de högsta vattenpelarna på vårens ytterkläder. Alla sömmar är tejpade för att hålla tätt, det finns även möjlighet att knäppa vindslå över dragkedjan för att hålla vattnet borta. Detta regnställ är helt vattentätt. Galonen gör så att vattnet bara rinner av, inget går in i tyget. Riktigt enkelt att torka av smuts som fastnat.

barnplaggsguiden maxomorra regnställ
Riktigt bra och behagligt resårband på regnjackan!
barnplaggsguiden maxomorra regnställ
Tryckknapp i sidan och kontrastfärgade kantband!

Material: 100% Polyester, PU coating/överdrag

Tvätt: Går att tvätta i maskin på 40 grader.

barnplaggsguiden maxomorra regnställ Mjuk och skön galon som barnen enkelt kan röra sig i. Jag saknar reglerbara samt utbytbara fothällor, samt ett fäste eller en öggla för axelbanden när de är för långa. Annars tycker jag att det är ett fint och praktiskt galonställ med högvattenpelare. En enkel modell utan olika krussiduller som håller ditt barn torrt även om hen vill sitta i en pöl, länge. Du kommer definitivt se ditt barn i detta gulliga regnställ!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.