Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Rainbow & Snow!

För några månader sen så skrev jag om ett hyfsat nytt och väldigt härligt märke som heter Rainbow & Snow.  Alla skor är designade i Danmark och tillverkade i Portugal. Rainbow & Snow använder sig bara av naturmaterial som finns tillgängliga i närheten av deras fabrik i Portugal. Lokalt och härligt! Riktigt häftigt tycker jag! Förutom medveten tillverkning så är designen speciell, kanske även banbrytande enligt mig. De använder sig av mönster och färger på ett sätt jag inte sett tidigare! Långhåriga turkos/blå skateskor? Inget jag sett förut!

Rainbow and Snow Barnplaggsguiden Rainbow&Snow Rainbow and Snow Barnplaggsguiden Rainbow&SnowSkorna är superfina, de har lyckats med blandningen ”design och kvalitet” som är så svår. Jag uppskattar att skorna är gjorda i naturmaterial och med en bra och stabil läst. Läder både på insidan och utsidan!

Rainbow and Snow Barnplaggsguiden Rainbow&Snow
Skon är uppbygd i hälen, stötdämpande och gör skon riktigt skön att gå i.

För er som har läst min blogg länge, så vet ni att jag tycker det är viktigt med bra skor för barn. Jag tycker att skor kan få kosta en del om de är fotriktiga för mina barn. Jag brukar försöka hålla mig borta från väldigt ostadiga/vingliga skor i plast. Naturmaterial håller ofta barnens fötter bra tempererade och andas bra. Skinn exempelvis formar sig efter barnets fot vilket ger en passform som passar ditt barn perfekt.

Rainbow and Snow Barnplaggsguiden Rainbow&Snow
Rainbow & Snow Blue Poney
Rainbow and Snow Barnplaggsguiden Rainbow&Snow
Innersulan. Formad för att ge stabilitet och stöd till aktiva barnfötter, samt göra skorna sköna att leka och skutta i!

 

Storlek/Passform: Skorna är normala i storleken, jag upplever sandalerna som nätta och skateskorna som helt normalbreda. Eftersom Rainbow & Snow börjar på stl 25 så har jag lånat 2 vänners barn och testat skorna på dem. De sitter rysligt bra trots hoppande och skuttande. Jag var orolig för att skateskorna skulle glappa och vara stumma. Men åh va jag har fel. Skateskorna är väldigt fotvänliga, en tjock sula, som ger bra dämpning samt en uppbyggd häl i skon. De är enkla att få på. Barnen har gjort det själva och väldigt smidigt. Som pricken över i:ett så är innersulan uppbygd och ger barnfoten stöd, stabilitet och stötdämpning.

Rainbow and Snow Barnplaggsguiden Rainbow&Snow
Rainbow & Snow Navy Sandals

Sandalen i mocka är enkel att ta på foten då det endast finns ett kardborrespänne att öppna/stänga med. Även dessa skor börjar på stl 25. Hade de funnits i mindre storlekar så hade jag önskat flera spännen, så att det är enklare att öppna upp skon för att passa en mindre, oftast lite bulligare, fot. Jag tycker de sitter väldigt bra på och gillar att de är halvöppna utan att låta tårna sticka fram. Skydd för tårna är något jag gillar och jag vill  rekommendera så länge det går. Små barn ramlar mycket och det är ett bra skydd för de små tårna.

Rainbow and Snow Barnplaggsguiden Rainbow&Snow
Ordentlig och stabil sula även på sandaler! Viktigt och bra! Kardborrespänne.

Rainbow and Snow Barnplaggsguiden Rainbow&Snow

Pris: 600 – 900 kr

Håll koll på detta märke! Till bra pris, otrolig design och fin kvalitet så kan de lätt bli favoritskor. Jag älskar att de är nytänkande och roliga barnskor utan att tumma på hållbarheten och att de ska vara fotriktiga.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.