Utförsäljning – Petit Bateau & Ticket To Heaven – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Utförsäljning – Petit Bateau & Ticket To Heaven

Hej alla! Här kommer ett riktigt bra tips till er alla! Imorgon startar utförsäljning av Petit Bateau och Ticket to Heaven. Det är mycket i provkollektions-storlekarna stl 60 (3mån), stl 74, stl 104 (4år) och stl 116 (6år). Däremot så finns det kläder i andra storlekar med! Både Ticket och Petit Bateau är märken som ligger mig varmt om hjärtat. Jag tycker kläderna är av riktigt bra kvalitet och vill därför varmt rekommenderar er att skynda fynda i Ropsten hos Things Brands! För mer info och bilder så finns de på Instagram – @thingsbrands

 

UTFÖRSÄLJNING AV PROVKOLLEKTIONER 

Välkommen till utförsäljning av Petit Bateau och Ticket to Heavens vår- och sommarkollektioner. Varumärkena representeras av en ny agentur som heter THINGS BRANDS med showroom i Ropsten (uppgång mot Hjorthagen). Storlekar från nyfödd upp till 128 samt damstorlekar.

NÄR?

Måndag 30 mars kl 08.00-19.00
Tisdag 31 mars kl 08.00- 19.00

VAR?
Artemisgatan 49 A

OBS: NY ADRESS!
Vägbeskrivning: Åk till Ropsten och gå ut mot Hjorthagen (utgången som ligger längst bak i tåget när det rullar in). Ta rulltrappan upp, passera spärrarna och gå direkt höger mot Artemisgatan.
Gå vänster 50 meter till Things Brands showroom.

OBS: Endast kontanter och ingen retur- eller bytesrätt.

things brands utförsäljning barnplaggsguiden things brands utförsäljning barnplaggsguiden things brands utförsäljning barnplaggsguiden things brands utförsäljning barnplaggsguiden things brands utförsäljning barnplaggsguiden things brands utförsäljning barnplaggsguiden Det finns mycket mer skalkläder, galon och fina ytterplagg än de på bilden!

things brands utförsäljning barnplaggsguidenthings brands utförsäljning barnplaggsguiden

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.