Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Onomak Skötbordsunderlägg 

Här har vi en riktigt smidig sak, nämligen ett skötbordsunderlägg från Onomak. Den är passar enkelt i handen ihopvikt och ersätter engångsunderlägg samt större varianter utan problem! Personligen tycker jag inte om engångsunderläggen, förpackningen är många gånger större än Onomaks underlägg och de går endast att använda en gång, inte så kul ur ett miljö samt ekonomiskt perspektiv. onomakdesign skötbordsunderläggNär: En produkt du jämt har med dig. Liten, smidig och diskret. Passar överallt, hela tiden. Jag har haft den i vagnen, på offentliga toaletter och på golvet i vårt trapphus. Där den behövs helt enkelt. Får tillochmed plats i min ficka. onomakdesign skötbordsunderlägg onomakdesign skötbordsunderlägg

Material: Skötbordsunderlägget är tillverkad av PVC-fri vaxduk. Skötunderlägget har olika finish på de två olika sidorna. Ena sidan är ”vaxduksidan” som har en vattenavstötande yta, och andra sidan är matt. Det är enkelt att tvätta av skötbordsunderlägget, antingen med en blöt trasa, skölja av eller tvätta i maskin.

onomakdesign skötbordsunderläggViks enkelt ihop, vik in sidorna mot mitten.  onomakdesign skötbordsunderläggRulla ihop och knyt. Klart!

Tvättråd: Maskintvätt 30 grader.Finns i flera färger.

Pris: 150kr

Jag är helt såld på denna smarta och smidiga produkt. Enkel men fullt funktionell. Jag gillar att den är så smidig att vika ihop, och att bandet som man knyter ihop den med alltid finns ”där man tänkt sig”. Materialet är mjukt mot babyhuden, och jag är helt bekväm med att lägga en naken Ian på detta! För 150 kr är det en klockren investering.

onomakdesign skötbordsunderlägg

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.