Tjockt spjälskydd/bumper! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tjockt spjälskydd/bumper!

När Aline sov i spjälsäng, och speciellt när hon var riktigt liten så brukade hon slå huvudet hårt mot spjälsängen. Hon var även en riktig mästare på att dra ned spjälskyddet vilket snabbt gjorde att jag övergav mitt tunna från ikea. Sökandet efter ett tjockare och stadigare spjälskydd tog lång tid och tillslut så tröttnade jag och gjorde mitt egna. Jag använde två tunna madrasser från Ikea, som jag klippte i passande bitar, för att sen sy ett fodral till. Det skyddet var riktigt bra och hängde med fram tills för några veckor sen, när det gick sönder. Nu är det ersatt med ett från Garbo&Friends, som jag faktiskt gillar mer än det jag sydde själv!

Pris:1149kr

Tvätt: 40grader i maskin! 

   Garbo&Friends spjälskyddDen vi har heter “The Strangest Forest” och är i 100% bomull percale. Den är enfärgad (vit) på baksidan och insidan är mönstrad. Jag är helt fräst och älskar att det är så otroligt mycket fint att titta på. Det finns många vackra detaljer så som kaniner och bord med kaffekoppar på, och tavlor som hänger på väggen osv osv. Väldigt drömskt och detaljrikt! Sen är jag även ett stort fan av bleka milda färger som denna bumper har.

Garbo&Friends spjälskydd Garbo&Friends spjälskyddMan fäster spjälskyddet genom att knyta banden runt spjällrorna. Det finns knytband på både överoch nederkant. Den passar de flesta spjälsängar med standardmått! Enkelt och smidigt. Sitter även på bra och håller sig upprätt. Mycket tack vare en mjuk men ändå stabil fyllning! Riktigt bra köp! Rekommenderar verkligen er att köpa denna! Jag är supernöjd!

garbo&friends barnplagsgsguiden.se

Garbo&Friends spjälskydd

Foto: Poppy Photography

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.