Recension: Hummel galon – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Hummel galon

Hej alla! Nu har jag testat klart Hummels galonplagg. Detta är ett ofodrat galonställ som finns i rosa, lila och blå. Regnstället med hängselbyxor finns från stl 80 – 104, därefter så har byxorna inte hängslen.

Pris: 399 för ett set.

Material:100% polyester.

barnplaggsguiden.se Hummel barnplaggsguiden.se Hummel

Storlek/Passform: Galonstället är helt normalt i storleken, både på längden och bredden. Det finns gott om plats för att ha underställ och fleece utan att plagget sitter åt. Jag tycker även att galonen är väldigt mjuk och skön, inte så hård och stel som den kan vara ibland. Det finns alltid en risk att det går hål i plagget om galonen är för stel och hård. Om den istället är mjuk och rörlig så minskar risken för att det går sönder.

barnplaggsguiden.se Hummel
Elastiskt band i ryggslutet.
barnplaggsguiden.se Hummel
Knäppning i sidan för bättre passformbarnplaggsguiden.se Hummel

Galonstället sitter väldigt bra på kroppen. Plagget går att justera i midjan, knäppning i sidan ger bättre passform. Reglerbara hängslen och justerbart även under fötterna med hjälp av ett flertal hål i fothällorna. Stort plus med detta plagg är att det kom med nya/extra fothällor som man kan byta ut de gamla med efter behov. Det förlänger livstiden på plagget och är en trevlig överaskning. Galonstället är elastiskt kring jackans nedre kant och i luvan för att hålla barnet torrt och se till att vattnet inte kommer in, det ger även en bättre passform. Detta är en smart funktion som jag tycker ni ska leta efter när man köper regnkläder.

barnplaggsguiden.se Hummelbarnplaggsguiden.se HummelJag upplever att Hummels regnställ även har en bra krage, det är en bra detalj som säkerställer att vattnet inte rinner in vid halsen/nacken på barnet. Stort plus för en tunnfleecefodring i nacken, ger verkligen en bra komfort och säkerställer att inget skaver där barnen är som känsligast.

barnplaggsguiden.se Hummel
Justerbara fothällor samt reflexdetaljer!

Bra resår i både ärm och benslut samt avtagbar luva gör detta set säkert och bekvämt. Regnstället sitter där det ska. Däremot är jag inte ett så stort fan av knäppningen på hängslena. Jag föredrar andra modeller av spännen, mest för att denna modell är svår för Aline att knäppa själv.

Vattentålighet: Helt vattentätt. Det finns dessutom både dragkedja och knäppning som försäkrar att vattnet inte läcker in. barnplaggsguiden.se Hummel

 

 

Ett väldigt bra och prisvärt regnställ! Perfekt både till förskola och helglek. Jag vill varmt rekommendera Hummels galonställ! Stort plus för snygga färger och detaljer samt extra fothällor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.