Häng med på Maskerad! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Häng med på Maskerad!

I samarbete med härliga Polarn O. Pyret så har jag fått möjlighet att lotta ut ett kit med mössa och t-shirt från deras nya kollektion “Maskerad”. Jag älskar den våriga kollektionen och vill gärna att någon av mina läsare ska få hem en mössa och en t-shirt, kanske till samma barn eller varsitt plagg till syskonen? Vi kör en snabb utlottning, så det gäller att vara med!

Gör såhär: 1. Välj valfri stl och färg på mössa och t-shirt och kommentera vad du önskar i kommentarsfältet nedan. Jag tävlar ut de plaggen som syns nedan (mössa – grön/rosa samt t-shirt – grön/rosa). 2. Skriv även till vem/vilka du önskar vinna plaggen!

Tävlingen pågår till och med onsdagen den 25/3.

Lycka till nu!     

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christina Frisberg

  WOOOOW!! så gullig min lilla Matias skulle vara i den T-Shirten han fyller 3 år nu den 25/4 så det skulle slås in i ett fint paket och han skulle säkert ha den som favvotröja länge storlek 116 går det nog åt.
  Hoppas som sjutton på lite tur nu 🙂 <3

 2. Anna

  Om jag skulle ha turen på min sida så skulle jag vilja ha en rosa tröja i stl 86 och mössa till min dotter på 16 månader.

 3. Gabriella

  Jag önskar vinna en rosa t-shirt i strl 86 och en rosa mössa i strl 48/50 till min dotter som snart fyller 1 år=) Perfekt födelsedagspresent!*

 4. josefine

  Vill gärna vinna en fin grön mössa i 48/50 och en grön tshirt i storlek 62 till min lilla kille som ännu ligger i magen. Det skulle vara perfekt när de svala sommarkvällarna kommer. Underbara färger – jag är annars väldigt dålig på att köpa knalliga färger till mina barn. 🙂 håller tummarna!!

 5. Maria F

  Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min son som fyller 1år i april, det vore en perfekt 1årspresent. Om jag vinner vill jag ge honom den gröna t-shirten i storlek 86 och den gröna mössan i 48/50. Håller alla tummar jag har nu för att jag ska vinna något för första gången i mitt liv 🙂 Mvh Eriks mamma

 6. Rebecka

  Den rosa t-tröjan i storlek 110 och den rosa mössan i 52/54 skulle min stora dotter älska.
  För övrigt en toppen blogg 😀

 7. Helena

  Åh vad vi håller tummar och tår för det fina setet i grönt som är så skönt! Strl 86 och 48/50 borde sitta som en smäck under sommarens ljuva dagar!

 8. Anne Nord

  Skulle så gärna vinna en fin t-shirt och mössa till mi batongen hemma som efter all sjukdom behöver piggas upp med gröna fina färger!!

 9. Anna

  Åh så söta set! Jag skulle gärna vilja vinna det rosa setet till min fina lilla Ines. Vi skulle vilja ha strl 74 i t-shirt och 44/46 i mössan. Hoppas vi vinner detta våriga lilla set!

 10. Emma Widman

  Hej! Vill gärna vinna en rosa mössa i stl 44 till min lilla Elsa och en rosa tshirt i stl 104 till storasyster Ella ♡

 11. Johanna

  Åh, vilka fina! Sonen skulle passa så bra i det rosa setet. Dessutom skulle han matcha sin far, vars t-shirts mest går i rosa, så bra nu till sommaren. Stlk 74 och 44/46.

 12. Jenny Sjöberg

  Så fina kläder och rosa söta plagg kan vi aldrig få för många av! Jag är med och tävlar om maskeradset i rosa till min dotter. T-shirt i storlek 80, mössa i storlek 50.

 13. Annika

  Min egen lilla pirat Charlie skulle vara så fin i den gröna tröjan. Han måste ha lapp på ena ögat en halvtimme om dagen, för att korrigera synen på det andra ögat. Inte så populärt. Med tröjan kanske det blir lite roligare.
  Jag vill ha 122-128 och 52-54 på den gröna mössan

 14. Jenny

  Jag vill vinna ett grönt kit ( 86 och 48-50) till min sköna böna Lily. Hon skulle vara så fräsig och färgglad i det gröna 😊

 15. Fredrikka

  Skulle bli jätteglad för den rosa t-shirten i strl 74 och rosa mössan strl 44/46 till min älskade dotter Alma!

 16. Caroline

  Så gulligt! Rosa mössan (44-46) hade passat fint till lillasysters turkosa ws overall och en ros tröja i 86 till sommarens varma dagar 🙂

 17. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Skulle vilja vinna det gröna setet till min älskade systerson ♡
  Stl 98 på t-shorten och 52-54 på mössan 🙂
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin

 18. Josefin

  Detta hade varit superkul att vinna till lillebror i familjen (de andra två stora har för mycket egen vilja gällande kläder nu för tiden ;)). Hade jag vunnit hade en grön mössa i stl 44/46 passat fint till en rosa t-shirt i stl 74 till vår minsta lille W 🙂

 19. lisett kannenberg

  Jag önskar vinna det gröna setet till min son. Tröja storlek 80 samt mössa storlek 48/50. Tack för en superbra blogg!

 20. Alexander

  Fina kläder och en rolig blogg! Hoppas på att vinna det gröna setet. Storlek 44/46 på mössan och 74 på t-thirten. Till min dotter på snart 7 månader.

 21. Jonna

  Jag önskar mig det superfina gröna setet till min dotter Tindra 6 månader. Storlek 74 på tshirt och 44/46 på mössan 😍

 22. Cathrine

  Åh detta skulle passa perfekt på sonen 😀 Han har själv spanat in det gröna setet så grön mössa samt t-shirt skulle passa toppen att vinna till honom 😀 Storlek 52/54 på mössa och 104 på tröjan 😀 Så får vi nog köpa ett set till lillasyster också sen för han älskar att matcha med lillasyster 💖

 23. Helen

  Önskar att vinna grön tröja i st 80 och grön mössa i st 48/50 till min lilla son Valter som är 6 mån. Han skulle bli jättetuff i de😀

 24. Petra Lindhe

  Man blir helt glad av de fina färgerna. Den enda färgen min dotter kan är rosa och hon älskar djur så det hade varit fantastiskt att vinna en rosa t-shirt i stl 92 och en rosa mössa i 48/50!

 25. Sofia Thorsen

  Jag önskar vinna det rosa setet till min lilla dotter Isabelle.
  T-shirt i storlek 74 och mössa i 48/50.

 26. Rebecca Nyberg

  Jag skulle gärna vilja vinna en rosa mössa i strl 48/50 och en rosa tshirt i strl 86 till min dotter Stella. Så himla gulligt och somrigt set. Håller tummarna för vinst!

 27. Lovisa Berg

  Hej! Önskar vinna en rosa t-shirt till min dotter i storlek 92 och en rosa mössa i storlek 48/50! Vilka härliga plagg från polarn! Tänk om man hade turen att vinna dessa! 🙂 Delar på instagram direkt.

 28. Hanna

  jag skulle vilka vinna den rosa tröjan i 98 och den gröna mössan i 52-54 till min dotter som fyller år om några veckor. Både hon och jag älskar PoPs kläder så dessa skulle passa fint till övrigt i garderoben!

 29. Sophie Stefansdotter

  Älskar hela kollektionen! Vill gärna vinna ett grönt set till min son Steven. Stl 52-54 i mössan och stl 104 på t-shirten.
  Tack för bra blogg!

 30. Sara Källström

  Helt underbara färger!
  Om jag vann skulle jag gärna vilja ha tshirten i 116 i grönt till min son Fabian. Och den rosa mössan i 50/52 till barnens lilla kusin Moa 🙂

 31. Ksenia

  Åh så underbara kläder!! Jag skulle väldigt gärna vinna det gröna kittet till min son – st 74 och 44/46!

 32. Marie

  Åh vilken underbar kollektion, speciellt mössan 😍
  Skulle vilja vinna åt min son Benjamin han har 74 i tröjor och 44-46 i mössan 💚🙏🍀

 33. Jessica Hultén

  Men ÅH så fina!😍 det gröna setet hade vår goa son Melvin varit SÅ fin i,i strlk 92 och mössa 48/50! Är i stort behov av lite färglada kläder då höst/vintergarderoben är så blå/grå och trist! Och sommargarderoben tom än så länge!🍀✊ håller tummar och tår på massa tur!🍀✊🍀✊

 34. Miranda

  Åh! Skulle gärna vinna en rosa tröja i storlek 86 och mössa i 52/54. skulle vilja ge dem till min lilla tjej hemma eftersom hon snart ska bli storasyster och det mesta som köpts här hemma på sistone har varit till bebisen…

 35. Alexandra O

  Jag skulle gärna vinna den rosa t-shortsen och den gröna mössan till min dotter. Strl 86 och 48/50.

 36. Titti

  Önskar vinna strlk 86 i rosa T shirt och mössan 48/50 till min busiga dotter. Hon skulle bli så cool i dessa

 37. Malin

  Om jag skulle vinna skulle mina små tjejer (3 år och 1,5 vecka) få varsin del av det rosa setet. Mössa i 44 och t-shirt i 110.

 38. Saraa

  Åhh båda färgerna är jättefina. Jag hoppas vinna den rosa tröjan i storlek 86 och mössan i 48/50 till min ettåriga dotter Olivia. Tack för en inspirerande blogg, gillar dina klädtester lite extra mycket.

 39. Sandra ström

  Wow 😍 vill hemskt gärna vinna rosa setet till min katt-galna dotter på 20 månader! Älskar pop och denna kollektion är underbar! Dessvärre har jag shoppingförbud inför en shoppingresa, men tävla kan man alltid göra 😉 om vi skulle ha turen på vår sida önskar vi storlek 92 samt 48/50.
  @stromsandra på instagram. Delar bilden där 😀

 40. Ulrika

  Mina döttrar skulle bli så fina i dessa kläder! Önskar en rosa tröja i strl 110 till storasyster och en grön mössa till lillasyster i stl 48/50. Tack för bästa bloggen ever!

 41. Therese

  Underbar kollektion 😍 blir så glad av färgerna!!
  Jag önskar vinna det gröna setet till min son Léon i storlek 74 o 44/46.

 42. Sara

  Va kul!
  Storebror Sixten nästan 3år, som gillar rollekar önskar sig en t-shirt med pirat (grön/vit) i strl 104 & lillasyster Eira, drygt 1,5år som är ett riktigt litet busfrö vill önska sig en rosa mössa i strl 48/50!
  *hoppas*
  Sara, Sixten & Eira 😊

 43. Gith Höglund

  Om jag vann skulle jag vilja ha en rosa t-shirt i stlk 86 och en rosa mössa i stlk 48/50. Mina tjejer tyckte det skulle passa bättre till lilla kusinen än till dem så om kläderna får flytta hit kommer de sedan flytta vidare till lillkusinen 🙂

 44. Matilda Ljungberg

  Det rosa setet i stl 98 skulle jag vilja vinna till en kompis dotter…
  Alla behöver vi lite uppskattning i vardagen och kan jag göra någon glad så blir jag glad med! 😊

 45. Jessica

  Åh så fint! Jag önskar vinna ett rosa set i stl.122 och stl.52-54 till min dotter som fyller år om en månad. Hon älskar kläder och favotitfärgen är rosa 😊

 46. Anna mild

  Skulle så gärna vilja ha det gröna setet till min son Melwin! I stl 86 på tröjan o 44/46 i mössan:) håller tummarna!

 47. Sandra Karlsson

  Åh vilka söta plagg!
  Jag skulle vilja ha rosa i både mössa och tröja till min lilla dotter Molly!<3

 48. Petra

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna det rosa setet i storlek 74 på tröjan och storlek 44/46 på mössan. Min lilla Line skulle passa jättefint i dom! 🙂

 49. Frida Blomberg

  Fräscha färger 🙂 egentligen gillar jag båda färgerna. Har en dotter på 2 år och en på 3,5 år och dom har samma storlek så om jag skulle vinna ett set så köper jag ett till så dom matchar, dom leker att dom är tvillingar haha.
  Rosa i storlek 98 och mössa i 48/50 🙂

  Håller tummarna 🙂

 50. Elin. Mamma till Elton

  Jag hoppas på att vinna det gröna setet till
  min son. Storlek 98 i t-shirt och 52-54 på mössan. 😄

 51. Hanna

  Åh jag skulle sååå gärna vinna det rosa setet till min dotter Elsa! Mössan i 44/46 och tröjan i 74 🙂

 52. Ellen

  Åh vad fina! Min älskade dotter Elma som är 6 månader skulle bli väldigt fin i en grön mössa storlek 44-46 och i en grön t-shirt storlek 74! Tack för en trevlig blogg! 🌼🌸

 53. Linda

  Skulle gärna vilja vinna det rosa kitet med mössa strl 48-50 och t-shirt strl 98 till min dotter 🙂

 54. Anna

  Härlig tävling, härliga kläder, härliga barn!
  Jag har fyra små juveler här hemma, om jag har lyckan att vinna önskar jag det gröna setet till min lille kille på snart tre år! Strl 98 på tishan och 48/50 på mössan. Kul för honom att få nåt nytt istället för nåt nött från de äldre bröderna☺️

 55. Alice

  Jag skulle vilja vinna det gröna kitet i stl 80 och ge till min sons kusin (Ralf har redan det där kitet som vi köpte på maskeraden) så vi kan kusinmatcha dom 🙂 Hoppas vi vinner 🙂

 56. Emma Fahlberg

  Åhhh verkligen en tävling i min smak.
  Min 7-mån lille grabb önskar grön t-shirt i 86 o grön mössa i 48/50. Om jag vinner kommer jag även köpa rosa set till storasyster så hon blir glad