Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tävling! – Vinn en ljusslinga från Irislights!

Jag har fått äran att tävla ut valfri ljusslinga från underbara Irislights!iris lights barnplaggsguiden.se

Vinn valfri slinga från irislights! Gör såhär:
1. Gå in på Irislights hemsida!
2. Skriv vilken ljusslinga du vill vinna och var i hemmet du vill ha den/ eller om du vill ge bort den!
3. Kommentera i kommentarsfältet!
För en extra vinstchans och om man har möjlighet så gilla Irislights på Facebook ! 

Tävlingen pågår i tills den 26/3! Lycka till!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag och maken kom överrens om att vi skulle vilja vinna sheer pink till vårt (bedrövliga) sovrum, förhoppningsvis vinner vi och tar oss i kragen och gör hela rummet fint med matchande färger. Har även gillat på fb!

  2. linnea tranholm

    Hoppas vinna sorbet! Det är fasiken en av de finaste lampor jag sett på länge! Om vi inte vinner den måste jag nog kanske köpa den till min dotter iaf, så vi hoppas! Otroligt fint! Vill hänga den i tältet vi har i hennes rum!

  3. hanna andré

    Jag hoppas att vi har turen med oss!
    Vill hemskt gärna vinna creamy whites! Älskar den och den ser ut att ge så fint sken. Till vår princessa såklart!

  4. Isabella

    Hej! Åh nu äntligen har jag tid att vara med och tävla! Jag älskar dessa slingor och har velat köpa en under en längre tid! Varje gång jag har varit i butiken har den färgen jag velat ha varit slut! Så nu önskar jag att vinna Tivoli till barnens rum!
    Hoppas! Har inte fb, men gillar på insta

  5. Jennifer

    Åh vilken underbar tävling! Läste om den i iphonen men höll nästan på att glömma bort att delta.. såg att det inte var försent ännu så jag håller tummarna! 🙂

    Jag älskar Iris Lights och har själv en slinga hemma året runt. Så fin!
    Jag skulle därför vilja vinna slingan Blueberry åt min gudson Max. Tänk att kunna glädja någon annan med sin vinst, så fint! 🙂 Max fyller snart tre år, men har inget eget rum utan delar med mamma, pappa och två syskon.. Denna ljusslinga skulle vara perfekt i hans sänghörna, och passa extra bra inför nattningen när man vill ha lite dämpad belysning. Det skulle bli hans egna lilla vrå, han som inte heller gillar när det är beckmörkt, och hans favoritfärg är just blå! 🙂

    Jag gillar givetvis Iris Lights på FB! 🙂

  6. Sanna

    Vill vinna pure whites, till vårt sovrum! Barnen får allt och vi inget! Så fina och lyxiga! Hoppas och skulle gilla på fb om jag hade!

  7. Jenny Sjöberg

    Perfekt! Tivoli Mix of Sizes hoppas jag på. Vi ska göra ett gemensamt lekrum för barnen i källaren och där skulle ljusslingan passa jättebra. Belysning är ju så viktigt. Det här blir en härligt ljus färgklick!

    Jag gillar på Facebook.

  8. Jessica Hellström

    Endless summer vill jag ha i mitt sovrum som har vita väggar behöver komma in både ljus och färg. Endless summer ger båda två på ett härligt sätt!! 🙂 Jag gillar Irislights på facebook!

  9. Stefanie

    Jag trånar efter ”Sorbet”! Slingan skulle självklart min son få ha på sitt framtida rum. Men i väntan på de skulle dem få hänga lite snyggt på hans indiantält vi har i vardagsrummet. Det skulle passa så bra där då vi saknar en ljuskälla till läs och myshörnan i tältet.

  10. Matilda

    Åh, dessa skulle passa så bra i min lilla dotters blivande rum. Jag önskar att dekorera med den helvita ljusslingan.
    Jag håller tummarna!!!
    Tack snälla för en bra blogg med massa inspiration både gällande mode och inridning, fått massa tips via din blogg. Fortsätt så!! ????

  11. Evelina Persson

    En ”Vivid Violet” till min dotter Wilma på 3,5 år, som tror att det flyttat in monster i hennes rum. Då kan hon ha den över sängen som en behaglig nattlampa <3

  12. Mirjam Adler

    Suktat på dessa ett tag. Vi ska bygga ett fantasihus till vår lilla Ayline och Endless summer skulle passa perfekt att hänga i huset. Då hon fyller år i maj så vad kan vara bättre än att börja sommaren med en Endless summer…
    Följer på FB
    //Mirjam

  13. titti

    Skulle vilja vinna lavender och de skulle få pryda min nya hall i en stor vas. Genomskinlig såklart ?

  14. Ingela zackrisson

    Hej!
    Jag skulle vilja vinna Tivoli mixed of size.
    JAg skulle hänga upp den i barnens rum för att göra det extra mysigt om kvällarna.

  15. Malin

    Åh!

    Dessa ljusslingor är så fina! En ”Endless Summer” hade gjort sig så himla fint i #linnéshörna!
    Hoppas <3

    Och gillar på FB 🙂

  16. Elin

    Vi håller på och boar till det inför vår första lilla plutt, som kan komma när som helst nu, och Irislights ljusslinga ”Apricot” skulle passa ruskigt bra som mysig ljuskälla ovanför spjälsängen i vårt sovrum. 🙂

    Rolig tävling! 🙂
    (Följer såklart på FB.)

  17. Nathalie

    Jag skulle vilja vinna ljusslingan Graphic grey till min dotter. Skulle lägga den i hennes hörna där jag försöker fixa till ett barnrumskänsla. Vi har tybärr inte råd med en större lägenhet än,vilket gör att vår dotter inte kan ha ett eget rum. Ljusslingan skulle vara perfekt i hennes egna lilla hörna.

  18. Caroline

    Vivid Violet hade varit en dröm att få sätta upp i mitt enda stora fönster som är mörkt och tråkigt med endast en rullgardin.
    Gillar på fb!

  19. Christina Frisberg

    Klart jag hänger på i utlottningen av de utsökt fina/gulliga lampslingorna 🙂
    Jag skulle vilja vinna en TIVOLI slinga till mitt älskade barnbarn Matias som han skulle få ha i sitt rum, han bor ända nere i Madrid med sina föräldrar så jag träffar honom alldeles för sällan, jag älskar honom gränslöst mycket och inom mormorshjärtat ligger ständigt en liten längtan och skaver och gnor, men nu när han fyller 3 år i April så ska jag skicka ett stort paket med fina presenter, det blir både Svenska barnböcker så han lär sig även svenska språket och lite fina kläder och leksaker förstås men jag hoppas även den fina tivoli ljusslingan kommer med, då skulle han tänka på sin mormor var kväll när han kryper ner i sängen och ser de färgglada bollarna lysa upp i rummet 🙂
    Jag har gillat deras fb sida sedan länge såklart 🙂 <3

  20. Sophie Michelle Persson

    Jag vill gärna vara med och tävla! =D

    Min favorit är ”Nordic Blue”! Vi skulle verkligen behöva en mysbelysning i vardagsrummet, för som det är nu så står valet mellan ”strålkastare” (som takbelysningen ger) och ”kolmörker” som det blir om man inte har någon lampa tänd. Varje kväll när jag och sambon sitter i soffan så blir det ett evigt krig, för jag vill gärna ha ljus, medan han gärna vill ha det mörkare. Enbart takbelysningen blir FÖR ljust, och släcker man blir det för mörkt!
    Den här fina ljusslingan skulle lösa problemet, och vi skulle älska den båda två. =D

    Håller tummarna!

    Mvh Sophie Michelle Persson

  21. Emelie

    Hej! En sådan här ljusslinga i färgen ”Endless summer” skulle passa perfekt in i färgskalan i vårt sovrum. Om 23 dagar är vårt andra barn beräknat att födas och ljusslingan skulle få hänga i bebisens lilla hörna bredvid vår säng och sprida ett mysigt sken under alla kommande nattliga blöjbyten och amningsstunder.

  22. Deedee

    Hej! Jag tycker ”Dreamland” va super fin och skulle vilja vinna den så jag kan hänga upp den i barnens kommande gemensamma rum. De ska snart börja få dela rum och att ha en mysig slinga mellan deras sängar kanske gör att det känns tryggt för vår yngsta som nu måste sova utan sina föräldrar hela natten (förhoppningsvis).
    Gillar såklart på Insta också.

  23. Fredrikka

    Otroligt svårt att välja men favoriten är Dusty Pink som skulle passa perfekt i vårt avlånga fönster brevid ytterdörren. Fin som inredning och fömsterdekoration. Ett stort plus att den även ger ett fint sken.

  24. Solbritt Ilkert

    Rosehip skulle jag vilja vinna. Den skulle göra mitt sovrum så varmt och mysigt om jag satt den i gardinen vid fönstret. Har gillat också

  25. Carro

    Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ljusslingan cool mint! Skulle hänga den nere i hallen så de blir mysig belysning när Milla sover i vagnen så hon slipper välja mellan stark taklampa eller bäckmörkt 🙂

  26. Emely

    Åh vilken underbar tävling!
    De är ju grymt fina. Lite svårt att välja färg så då väljer jag TIVOLI. En härlig blandning av alla färger 🙂 de lyser ju upp vilket tråkigt rum som helst. Men nu till våren och sommaren passar den utmärkt på min balkong bland alla växter, sommardrinkar och solstolar 🙂 Ha det gott!

  27. Helena i Uppsala

    Jag har kvar hallampan från studenttiden: en papperskorg i naturmaterial med hål i botten för elsladden. Jag tycker fortfarande om den men min hall nu är mörk och ljuset stannar kvar inne i papperskorgen. In med Irislights som välkomnande faktor!

  28. Malin Svensk Björck

    Hej
    Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
    Skulle vilja vinna Dusty pink.
    Den passar perfekt med färgerna i vårt lilla kombinerade tv-rum/datorrum/bibliotek. Så en fin mysbelysning där vore underbart! 🙂
    Ha en härlig helg!
    Mvh
    Malin

  29. Therese

    Åh jag skulle sååå gärna vilja vinna Dreamland till min vincents rum! Skulle passa så fint där❤️
    Gillar även på Facebook? håller tummarna!!

  30. Camilla Sandmark

    Hej!
    Åh, de här slingorna har jag sneglat på länge! Den skulle bli så läcker att ha som trappbelysning i trappan till övervåningen. Och jag skulle välja slingan KIWI. Den är precis i de nyanser som jag vill ha!

  31. Christina Ivarsson Ålstig

    Tack för alla tips och råd som man får i din blogg. Som nybliven mamma med första barnet är det skönt att få lite goda råd.

    Jag har varit in och kollat på alla olika ljusslingor och det fanns mycket fint. Jag skulle vilja vinna Tivoli och jag skulle vilja ha den i mitt pyssel/kontor/sy/läs rum.

    Jag gillar på ansiktsboken ?

  32. Denice

    Jag skulle vilja vinna Cool Mint och ha antingen i vardagsrummet eller i blivande barnrummet. 🙂
    Har gillat på Facebook!

  33. Therese

    Vilken härlig tävling! Jag skulle vilja vinna ljusslingan Wasabi till mina barns rum. Vi har precis börjat inreda deras rum och den skulle passa perfekt in! Håller tummarna nu 🙂

  34. moa

    Åh skulle så hemskt gärna vilja vinna ’tivoli’ till min dotters rum som snart skall omvandlas till syskonrum då hon snart blir storasyster <3 håller tummarna! Följer irislights på instagram.

  35. Malin Abrahamsson

    Hej! Om jag skulle ha turen att vinna denna underbara ljusslinga, som jag suktat så länge efter, skulle jag välja färgkombinationen Brownie. Den skulle passa så fint i vårt vardagsrum! Väntar ny soffa och matta i precis dessa färger och ljusslingan skulle verkligen göra rummet komplett! Håller tummarna och hoppas hoppas på tur!

    1. Malin Abrahamsson

      Gillar självklart Irislights på Facebook och följer både barnplaggsguiden och Irislights på instagram! ?

  36. Jessica Karlsson

    Så fina!
    Vi skulle gärna vilja vinna en pure white som vi vill ha i Junis tipi tält som jag har sytt till henne. Tältet står i vårt vardagsrum och ser mysigt ut, men med lite belysning så blir det tiptop!
    Kram Jessica och Juni

  37. Linda

    Åh dessa är så otroligt fina!! Skulle vilja vinna till bebisen som kommer i april å få göra fint i barnrummet med snygga detaljer som denna ljusslinga ?? håller tummarna ✊✊

  38. Solveig

    Jag vill vinna en ljusslinga SHEER PINK. Jag har redan en ljusslinga av samma märke som hänger vid taket mellan vardagsrummet och hallen och som jag vill utöka med flera ljusbollar. ?

  39. Malin Näsström

    Jag skulle vilja vinna en slinga i färgen graphic grey. Den skulle passa perfekt i vårat vardagsrum! Gillar även på Facebook.

  40. Angelica

    Jag skulle vilja vinna slingan som heter twilight till min son. Vi håller på och renoverar ett rum till honom och något som alltid behövs i ett rum är ljus i olika former.
    Jag gillar på fb och insta.
    Håller tummarna 🙂

  41. Kristin

    Om jag hade turen att vinna så skulle jag önska mig ”graphic grey”. Vi ska snart flytta så att min lille son ska få sitt första egna rum så då skulle jag gärna vilja ge den till honom som en första grej, eller ”grey” att ha där. Han är dessutom mörkrädd så att den här skulle lysa upp hans rum vore topp! Jag gillar Irislights på Facebook.

  42. Maria Karlsson

    Skulle mer än gärna vinna slingan Brownie. Döpt efter mitt favoritfika och i de naturnära färger som pryder mitt rum. Tror de kan bidra med härlig stämning med sitt härliga ljus som även kan hjälpa mig att sova om nätterna.
    Härlig tävling!
    Kram, Maria

  43. Lisett kannenberg

    Skulle så gärna vilja vinna ”cool mint” till min sons nya barnrum. Tycker detta är så fantastiskt fina!

  44. Titti skarp

    hej
    jag har blitt galen i mintgrön så en cool mint ljusslinga skulle jag vilja vinna och ha den i köket på min nya stringhylla
    så fin hoppas på tur
    Titti

  45. Hedda

    Countryside skulle jag vilja ha. lite dämpade klassiska färger som skulle passa utmärkt på torpet vi hyr.
    Slingan skulle få sitta i rumsfönstret (ett rum med kök) och skulle skapa det där hemtrevliga och mysiga. Som en vacker tavla. Dessutom skulle förbipasserande se dessa underbara färgbollar som skulle passa så fint ihop med torpets faluröda färg.
    Jag har gillat på FB och hoppas =)

  46. julianna fredriksson

    Hej!
    Är gärna med.

    Väljer Graphic Grey Mix of sizes, som hade skapat ett fantastiskt mysigt sken i vårat enkla men mysiga sovrum.

    Gillar Irislights på FB
    med namn Julianna Fredriksson

    Mvh Julianna
    [email protected]

  47. Anna G

    Så superfina ljusslingor! Är förälskad i slingan Kiwi; så mjuk, lekfull och glad. Den skulle jag vilja vinna till min systers lilla bebis som kommer i augusti. Skulle bli fint i barnrummet 🙂
    Vänliga hälsningar, Anna

  48. Sara Tygård

    Älskar dessa fantastiskt vackra ljusslingor!! Har spanat på dem länge och tänkt att när jag om jag får barn så skulle jag vilja ha en sån slinga över barnets säng. Nu är jag äntligen gravid och skulle så gärna vilja att en ’endless summer’ fick lysa upp kring vaggan ❤️

  49. Frida Andersson

    Jag föll pladask för slingan i graphic grey. Denna skulle jag hänga i mina tvillingkillars tipi-tält för att få lite mysljus när vi sitter där inne och myser med böcker och smask 🙂

  50. Sofia

    Åh, älskar dessa ”ljusbollar” – ljuvliga! Vet att min snart 9-åriga dotter skulle bli superglad om jag vann en ”Endless summer” till hennes rum.

    Vänligen Sofia

  51. Pia Li

    Åh, här är en mormor som hoppas att turen står mig bi! ??
    En som går i olika ROSA toner & med lite vitt. Som skulle bli så fint i mitt barnbarns nyrenoverade, men ännu lite tomma rum.
    Skulle ju även vara ett stöd för henne på natten om hon vaknar.
    För då slipper hon bli rädd för mörkret. ?
    Så nu håller jag tummar och tår,
    för allt vad det går!
    Så att de hennes rum, lysa upp får! ??✊??

  52. Laura

    Vi ska äntligen (!!!) flytta till en ny och fin lägenhet, i den är tapeterna i sovrummet beigerandiga och våra sovrumsmöbler är i ek så därför vore det underbart att få in lite färg i rummet. En iris lights slinga i ”Endless summer” skulle passa så bra där inne och både liva upp hela rummet och göra det mysigare. Skulle bli så glad om jag vann denna, håller tummarna!
    Självklart gillar jag dem på facebook. 🙂

  53. Liw

    Åhh, Om jag vinner så ska Elise få ha den (dusty pink) i hennes rum som vi ska fixa iordning i påsk… har kikat på den till henne, hade passat fint till färgerna där inne! Hoppas hoppas! 🙂

  54. Elenora Sundström

    Skulle vilja ge ”flamingo” till min dotter på 8 månader som kan göra sig fint i hennes rum. Vill ge henne ett mysigt rum som lockar till lek men också lugn och trygghet.

  55. Emelies värld

    Jag vill vara med! Önskar den ni har på bilden! Endless summer till min dotters rum! Som sänglampa! Vore så fint!
    Följer på fb

  56. Sanna b

    Åh vilka fina! Jag följer på insta! Jag har inte fb. Jag vill så görna vinna pure white till vårat sovrum! Önskat dem länge! Men pengarna räcker inte till något mer än det basala!
    Hoppas!

  57. Magriffe

    Jag har spanat på den här slingan på åhlens, men inte hittat den färgen jag söker. Cool mint! Älskar miiiiiint! Vi har precis flyttat till en ny lägenhet och cool mint slingan skulle jag hänga i vardagsrummet, den matchar vår soffa som är mörkt turkos. Skulle även hänga ut slingan på vår halvinglasade uteplats. Mysigt!
    Klart jag följer på Facebook!
    Magriffe

  58. Lina Sällberg

    De är så fina! Har ett rum hemma som jag inte riktigt är nöjd med, men det är inget som vi ska göra om ännu på några år. Det är mörkt röda tapeter i det tv-rummet, som det är för närvarande, och visst ger det en mysig känsla, men jag vill ha mer ljus! Därför skulle jag gärna vinna en fin ljusslinga, Cayenne, och lysa upp det rummet med. Det blir många timmar i det rummet just nu då jag är hemma mammaledig med vår lille son.

    Följer på Facebook!